The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
За хората против просташкото държане и обидите във Форума

#11
Здравейте,JMI недей наистина да се ядосваш на глупостта как беше това това е да наказваш сам себе си това е още една тема в която всичко започва нормално и накрая се опорочава трябва да се покажем бих казал типично ,нормално това сме си ние да седнем хапнем пийнем защо да разваляме хубавия бой със спор ирония.Иначе на твоя проблем факторите са комплексни например имах автомобил на който дори и при леко затягане на гайките след минаването на да кажем 1000км така се само затягаха че просто мъка направих си специален ключ ковахме го тръба иначе не става .Не бива да се поставят всички българи в чужбина под един знаменател но действително голяма част като че ли са хванали г...за м... пътувах ме в Германия спираме на бензиностанция опашка страшно не можеш да отидеш до тоалетна жената вика виж на тия хора от персонала фамилията завършва на ов сигурно са българи добър ден .добър ден вие сте първите който се обръщате към нас на български без коментар.В заключение за мен като цяло форумът ви мие доста полезен споделят се доста интерестни решения но ако може в действителност да се избягват такива изказвания .Както се казва Човек се ражда глупав и умира глупав учиме се цял живот Smile Smile Smile
Завой на пътя не е края на пътя... освен ако не завиеш навреме.
Volvo V40 1.6 16V 1999 80kw(109hp)
Reply

#12
Здравей JMI, прочетох "дискусията" с колегата относно шпилката и от позицията на годините ми /49 са/мога да ти кажа следното - не се впечатлявай и ядосвай излишно, не носиш нерви под наем. Разбирам те, че е обидно да ти се говори по този начин, още повече, че не си провокирал никого с нищо, но както каза един колега преди мен - хората са различни и не можеш да бъдеш приятен всекиму. На по-млади години реагирах дори повече от теб, не съм загубил чувство за справедливост и сега, но реакциите ми са други. Ако мога да говоря в очите на опонента е едно, друго е да си пишем във форума. Иначе бях страшно издивял преди 10 години, когато имах лек проблем с колата в Гърция и две български коли минаха покрай мен и не попитаха какво се случва, докато един чех спря и предложи помощ. Въпреки това когато съм бил в чужбина винаги съм помагал на сънародници с каквото и доколкото мога - българин съм си и обичам страната си.
В заключение - бъди здрав и не се впрягай излишно, енергията ще ти трябва за друго.
Поздрави Big Grin
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)