The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
питане за фабрични метанови уредби

#1
Здравейте,

Ще ми се да разбера дали има волва на фабричен метан в форума? Аз се оглеждам по-специално към S60 около 2005 г. Притесняваме най-вече поддръжката. Доколкото разбрах Мото-Пфое не поддържат фабричен метан, което е лошо. Трябва да се ходи по майстори и ако не ги оцели човек става непрятно. Имам опит с Опел с фабричен метан и в общи линии никой газаджия не иска да го прави. От друга страна ако не създава ядове няма какво да го мислим за поддръжка. Масла и накладки всеки може да сменя само да не се прецака нещо по урдбата.
Та ако има някой с такова нека каже как се държи.

Благодаря предварително
Кирил
Reply

#2
Здравей, аз от 2 месеца съм със С80 Bi-Fuel , много ми харесва, сега ще ходя на сервиз че понякога не държи празен ход (от 2-3седмици) на метан и после ще споделя какво е станало. Аз в МП не искам да ходя, не толкова по финансови причини, колкото да не ми навредят на колата. Едно е сигурно там не ремонтират редуктори, приятели са опирали до тях вече. И не продават ремонтен кит.
Между другото ако някой знае сервиз в София където имат опит с фабрични уредби Волво, може да сподели.
Reply

#3
Аз от месец карам V70 с фабричен метан и се държи много добре. Понякога не пали от раз на метан (5-6-то завъртане), но като цяло си държи обороти и си върви много добре.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)