The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
новото XC70

#31
tortomanin Wrote:Здравината и размерът за мен са по-важни от дизайна. Той е въпрос на вкус, а вкусът се възпитава. По Рубенсово време са харесвали мадами, от които можеш да разбичиш по две манекенки.
Размерът няма значение, важното е да е голям. /слонска мъдрост/

+ XXL

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
1999 Volvo S80, B5204T4, manual M56, 180hp., 240Nm - Албиноса
R.I.P. Холандецо
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Reply

#32
ходих и я видях и.... ми не ми хареса и отвътре :-(
нищо не е останало от старото, голямо, масивно волво, което с такъв кеф си купих. Това прилича на детска играчка... Лошото е, че ако искам по-ново, вече няма избор.
Въпросът е каква ще е следващата кола след като всички са вече толкова еднакви и безлични????
Reply

#33
gadnia_metal Wrote:ходих и я видях и.... ми не ми хареса и отвътре :-(
нищо не е останало от старото, голямо, масивно волво, което с такъв кеф си купих. Това прилича на детска играчка... Лошото е, че ако искам по-ново, вече няма избор.
Въпросът е каква ще е следващата кола след като всички са вече толкова еднакви и безлични????

Ти сигурно гледаш с неправилните очила или си ги забравил в къщи!!! :mrgreen:
Volvo For life!
Reply

#34
Щом тази не ти харесва, значи трудно ще си избереш в бъдеще. Колата е супер и е актуална и за момента като дизайн. Аз съм с 2008 и все едно вчера е излезнала от магазина. За тази от обявата може би цената малко ти е повлияла.
Reply

#35
ми не точно цената, аз затова отидох и да я видя, за да преценя може ли да преговаряме. Все пак това е най-високия клас, като е нова е била 105 000лв. Още като излезе този фейслифт и не ми допадна. А сега като влязох вътре съвсем се разочаровах. Таблото е тънко и малко, централния панел не е доизмислен. Вярно по ми харесва от онова тънкото, което беше преди, но някакси му липсва завършеност. Копченцата са едни такива мънички, точно като в детска играчка се почувствах. Жабката тясна и невзрачна....
Вярно, че е широко и комфортно, за оборудването спор няма, всичко което може да си пожелае човек. Спор няма, че колата е супер, но просто не ми е по вкуса. За мен съвършенното си остана моделът до 2007.
Съвсем отделен е парадоксът, че този модел по ценовата листа в МП тръгва от 100 000 лв, а същият в Белгия е 96 000лв. За пореден път се убеждавам колко големи баровци сме тука.

А за бъдещия модел определено си много прав. Ако трябва в момента да търся кола не знам какво да бъде. И не само от моделите на волво. За съжаление всички марки станаха еднакво пластмасови и еднакви :-(
Reply

#36
Аз също съм си мислил за следващата ми кола и още не съм е намерил. А би трябвало сега да излезе и аз след 4-5 година да я взема. (така е моята схема с колите). Не мога да си харесам кола. А иначе от моята съм много доволен (за сега). Smile. Колкото до визията която харесваш на XC-то до 2007г. много ще ти е трудно в избора с по-новите коли.
Reply

#37
Относно баровците си много прав. Цените са сериозни за нашият стандарт. Аз затова минах на тази схема от 3 до 5 годишни ми идват идеално. За половината от цената на тази обява карам същата кола (макар и с другото табло) даже и с повече екстри като гледам.
Reply

#38
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=JCwNXQwc144&list=WLCC99B964D15729FF">http://www.youtube.com/watch?v=JCwNXQwc ... 64D15729FF</a><!-- m -->

А това е бъдещето може да почвате да мрънкате и по негов адрес Big Grin
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)