The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Горивна помпа за 460 1.7 B18E

#1
Здравейте колеги.От известно време забелязвам един шум подобен на виене които се чува под задната седалка. След допитване до майстор се оказа че горивната помпа е доста зле и трябва в най-скоро време да се смени.Оказа се че цената и е 560 лв Confusedhock: Confusedhock: Чувал съм за случай при който е била заменяна с такава от Опел или др. ,която е на значително по ниска цена.Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем моля нека изкаже мнение,как го е решил.Благодаря предварително.
Reply

#2
uziiiii Wrote:Здравейте колеги.От известно време забелязвам един шум подобен на виене които се чува под задната седалка. След допитване до майстор се оказа че горивната помпа е доста зле и трябва в най-скоро време да се смени.Оказа се че цената и е 560 лв Confusedhock: Confusedhock: Чувал съм за случай при който е била заменяна с такава от Опел или др. ,която е на значително по ниска цена.Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем моля нека изкаже мнение,как го е решил.Благодаря предварително.

колата оборудвана ли е с газова уредба? питам,защото ако е се предполага ,че караш предимно на газ,,от което следва да няма много бензин в резервоара моята помпа се чува ,когато започне да свършва бензина .по принцип,наливам малко бензин ,колкото да паля първоначално и после карам на газ ,през което време помпата е изключена .
Reply

#3
По принцип бенз. помпи или работят - или не работят :!: Колегата е прав - "капни" бензин за 30-тина лв. (има - нема 10л. Smile и шумът би трябвало да изчезне ! Ако не изчезне си смени горивния филтър - може да се е задръстил - той поне е 20-тина лв. - ако не помогне , поне няма да ти навреди ... поне финансово ! :lol: Ама това дето разни "факири" те омагьосват да даваш 500-600лв. за нова помпа - ти си знаеш , но за тия пари има цели -здрави Волва - качваш се и караш. Ти си знаеш ... :ugeek:

п.п. Ако имаш някой стабилен приятел , който се занимава с автомобили - за галон бира и подобаващо мезе може да ти присади помпа от какъвто и да е инжекцион , не е кой знае каква философия. Idea
Карам семейна четиривратка на алтернативни горива - с малко газ и на висока предавка ! Стриктно спазвам ограниченията и правилата задължително слагам предпазен колан , тръгвам само на зелен светофар...Мамка му - остарявам !
Reply

#4
Колата за момента се кара само на бензин,но в най скоро време ще се слага газ(обикновенна ГУ със симулатор на ламбда сонда).Казаха ми че при тези ГУ колата се палела задължително на бензин,и след това се прехвърляла ръчно или автоматично на газ,затова се притеснявам да не се пр**бе изцяло и да не може да пали .Филтъра го смених преди по-малко от месец .Явно ще се свали и ще се търси такава с подобно захващане и налягане Smile Smileп.п. Посъветваха ме да проверя за помпа от Вектра Б 2.0, била с доста подобно захващане и струва 100 лв.
Reply

#5
Имам горивна помпа 80 лв.от в 40 е провери дали става
Reply

#6
От Рено Клио 1,2 моно също става,а няма да се учудя и с кошницата ако стане,само накрайниците са други.....
Всичко е възможно!
[Image: ab237368.gif]
раскрутка сайтов
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)