The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тия от общината ни направиха на маймуни!

#1
Днеска имах малко свободно време и реших да се прибера до нас да си почина за няколко часа.Завивам от "Ботев" по "Солунска" и кво виждам :от лявата страна на улицата естествено няма кьорава кола заради новите разпоредби на милата ни община а от дясно некакви паяци,коли се вдигат,некакви ченгета,наметали скоби по паркиралите,некаква паника....викам си"Е.... му м...та,кво става?Спрях да питам къф е случая,понеже трябва да паркирам и аз някъде в района и нямам желание да ми вдигнат колата или да ми боднат скоби.Обясниха ми,че мога да си паркирам без проблеми ама срещу талонче понеже "Солунска" била синя зона.???Много интересно???
Тия от общината на маймуни ни направиха.Пропаднала работа.Аз живея в центъра.Къде да паркирам?С тия темпове сигурно скоро и хола ми ще стане синя зона.
Много бих искал да чуя и някой от вас какво мисли по въпроса.
PROUD TO LIVE IN SOFIA
Limited/460/2.0i/110 hp/1994
Reply

#2
Здрасти, да ти кажа тук е подобна ситуацията, само че за разлика от родните тука не те вдигат просто ти слагат глобичката да си платиш.
Паяка се включва само ако си спрял много нагло някъде, както беше на Ефри случая или на забранено и пречиш на движението, също си има зони където трябва да си слагаш талонче обаче, там където има табели можеш да слагаш максимум за 1,5 или 2 часа талони, там където няма може за повече, но това е само във времето на работа на Знака или ако липсва такъв от 20:00 до 8:00 е безплатно (нищо че онзи ден ме глобиха, щото направили нова зона 18-23:00 платена и няма табели :x м***а си еб**и) , също така има възможност ако живееш в квартал където се изискват талончета за паркиране да си купиш едно стикерче за скромната сума от ~100 Евро на година и в целия квартал можеш да си спираш без талони.
Кофти е ситуацията ама кво да се прави поне не дигат колите като в Родната ни България заради 0,80 Евро на час.
Reply

#3
Поредния абсурд!
Всичко разбирам - пешеходни зони, винетки, но да не можеш да си паркираш колата пред вас си - това вече е идеотщина.
София не била проектирана за толкова коли - ми да я проектират наново, аз за кво си плащам?!
Reply

#4
Не ми се говори по темата - градостройствен план на София - щото има ~2003 ма беше, а сега пак правиха и никъде не се спазват нормите - после и в практиката пак се нарушават зарад пари и т.н. - ТАКА ЧЕ НЕЗНАМ КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ!
Основател на ВКБ с членска карта 00008.
Бивш член на УС. Volvo S80 D5 2003.
Reply

#5
нема оправия с паркирането в софия - в центъра е ужасно и не само по центъра а и в крайните квартали - ефри го показа със снимка а аз само писах попържни по темата. нека хамлет каже какво ще стане при него ако спре на знак за инвалиди или ако блокираш правилно паркиран автомобил.
VOLVO S40 1998 100kW (140к.с.) 5 MANUAL 183Nm минало
VOLVO S60 D5 2006 136kW (185к.с.) 6 MANUAL 400Nm минало
VOLVO XC60 2013 158kW (215к.с.) 6 AUTOMATIC 440Nm настояще
VOLVO бъдещето е неизвестно...
Reply

#6
...цялата работа идва от там,че някой си прай гуша от тия талончета.За кви пари става въпрос...боли ме главата само като си помисля.Немога да си обясня тая община до там ли го докара,че да търси запълване на бюджета си чак от малките улички в центъра???Бахти простотията.Думи нямам.
Limited/460/2.0i/110 hp/1994
Reply

#7
kave77 Wrote:...Немога да си обясня тая община до там ли го докара,че да търси запълване на бюджета си чак от малките улички в центъра...

Лакомията на Българина край няма, дай му малко власт и му гледай сеира!!!
Колкото повече пари влизат в общината от различни места толкова по-трудно се хващат къде отиват и някои хора ЛАПАТ ли ЛАПАТ ...
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)