The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Грешка в компютара

#1
Здравейте имам малък проблем от време на време ми свети ланда сондата и бях чул че по някакъв начин се изчистали грешките с някакви комбинации в копчетата по колата ? не съм на ти с колите ако някой знае как и може да помогне ще съм благодарен Smile volvo s40 1.8 I 1997г. :roll:
Reply

#2
vencislav94 Wrote:Здравейте имам малък проблем от време на време ми свети ланда сондата и бях чул че по някакъв начин се изчистали грешките с някакви комбинации в копчетата по колата ? не съм на ти с колите ако някой знае как и може да помогне ще съм благодарен Smile volvo s40 1.8 I 1997г. :roll:

Колата си казва имам нужда от някой да ме прегледа. Smile
С копчета няма да стане, трябва си диагностика.
Reply

#3
OFF: Не се сдържах- в толкова малко думи скоро не бях виждал толкова много на брой грешки... КомпютАра,ЛанДа, ИзчистАли...няма запетай, няма главни букви, чак ми беше трудно да разбера за какво се говори и къде е края на едното и началото на другото... :!:
VOLVO S60 D5
VOLVO V70 2.5
Reply

#4
Вярно,че младото поколение понякога не е в час с общоприетите норми,ама чак толкова "просташко" представяне не говори добре,млади господине.Първо оправи изказа си и тогава търси помощ по технически въпроси.Иначе похвално,че току що взел книжка си се загрижил за колата,браво!
Не му стига само да кара, трябва и да знае как работи!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)