The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Драскотини

#1
Това, за което пиша, сигурно е проблем за по-голямата част от притежателите на автомобили. Имам няколко доста дълбоки драскотини по лявата врата. Интересува ме кой е най-ефективният начин да бъдат премахнати? Виждал съм онези неща, приличащи на маркери, които уж премахвали драскотините, щом прокараш "писеца" им по тях, поне ако се вярва на рекламите... Те помагат ли наистина и може ли да разчитам на тях, или трябва да търся бояджия?
"Наистина,Херакле,това е най-големият и най-красивият от всички градове. Отдалеч блести красотата му"...
Лукиан Самосатски,ІІ век

<!-- m --><a class="postlink" href="http://youtu.be/MZh9Ehd-ys4">http://youtu.be/MZh9Ehd-ys4</a><!-- m -->
Reply

#2
Бояджия си трябва, тия маркери са голяма глупост, с четка става по добре отколкото с тях, а заради разликата в цвета намазаните с тях драскотини са още по дразнещи.

Драскотините трябва да се запълнят с кит и цялата обработка след това за да стане както трябва, иначе винаги личат.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#3
joro74 Wrote:Бояджия си трябва, тия маркери са голяма глупост, с четка става по добре отколкото с тях, а заради разликата в цвета намазаните с тях драскотини са още по дразнещи.

Драскотините трябва да се запълнят с кит и цялата обработка след това за да стане както трябва, иначе винаги личат.
+1 Idea
Маркерите са за онези от Горубляне :mrgreen:
BG VOLVO Member #00409
Reply

#4
Зависи от драскотините ако са дълбоки от пирон,метал и ти влиза края на нокъта в тях само с боядисване.Но ако са от храсти,клони могат да се изкарат с едно машинно пастиране,другата ми кола я пастира цялостно едно момче в Пловдив ето от тук го намерих <!-- m --><a class="postlink" href="http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?t=2688">http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?t=2688</a><!-- m --> и останах много доволен направо не можех да си позная колата след адско надиране от дебели храсти и клони,набутах се по един тесен черен път по който кола не е минавала с години и карах в продължение на 5км.Такова дране на боята беше,че си мислех направо за цялостно боядисване, като я гледах след това. :o
Reply

#5
И аз съм за машинно пастиране, от което самият аз и то направи си сам съм много доволен, но колегата пише, че има по колата си "доста дълбоки драскотини", за които химикалки не помагат.
София Волво v40 Bi-fuel 2002г.1783сс, B 4184 S9
Reply

#6
dimitar76 Wrote:Зависи от драскотините ако са дълбоки от пирон,метал и ти влиза края на нокъта в тях само с боядисване.Но ако са от храсти,клони могат да се изкарат с едно машинно пастиране,другата ми кола я пастира цялостно едно момче в Пловдив ето от тук го намерих <!-- m --><a class="postlink" href="http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?t=2688">http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?t=2688</a><!-- m --> и останах много доволен направо не можех да си позная колата след адско надиране от дебели храсти и клони,набутах се по един тесен черен път по който кола не е минавала с години и карах в продължение на 5км.Такова дране на боята беше,че си мислех направо за цялостно боядисване, като я гледах след това. :o
Пламен Дянков Wrote:Имам няколко доста дълбоки драскотини по лявата врата
Не са леки Wink
Иначе това, което се опитваш да обясниш е, че драскотини само по лака мога да излязат на машинно полиране, но слязат ли до базата или още по-надолу - само боядисване е решението.
BG VOLVO Member #00409
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)