The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с паленето на парахода !

#21
Направих следния експеримент; откачих MAF сензора и компютъра мина в авариен режим и колата заработи и на бензин макар и зле. Не знам да не е MAF сензора повреден, някой има ли идея как да го тествам?
'91 945 B200FT
Reply

#22
Най- лесно с работещ такъв може и от атмосверна деветка . Маи номера на на дебитомера завършва на 016 . Имам и съмнение в резистора на дюзите ако са от нискоомните. Имам всичко за твоята кола с които можем да тестваме проблема ама ще съм ти далеч в Белово. Мога и да ти пратя един дебитомер да си пробваш с него .
Случва се да върви като по масло, а малко по-късно се изяснява, че това е вазелин...
If you dont like where you are, then change it! You are not a tree
Reply

#23
Благодаря за предложението, Killar. Ако се наложи може и да се разходя някой ден до Белово. Иначе днес свалих дебитомера и го почистих със контактен спрей и спирт. Докато го чистех бях разкачил и акумулатора. След това го закачих и запалих и нещата се пооправиха в началото почна да работи с много богата смес миришеше здраво на неизгорял бензин. После се пооправи светна ламбда сондата с грешка 1-1-3. Изчистих я, направих едно кръгче вървеше прилично някое и друго прекъсване, ще я видим как ще е в следващите дни. Проблема с трудното палене обаче си остава.
'91 945 B200FT
Reply

#24
Big Grin Успех с парахода на Сашо , колата вече работи нормално на бензин и на газ . Също така е със работещи скорости които взехме от Мевдо . Волвото се превърна в един прекрасен автомобил който ще им служи вярно още много време Wink
Случва се да върви като по масло, а малко по-късно се изяснява, че това е вазелин...
If you dont like where you are, then change it! You are not a tree
Reply

#25
Да благодарение на Чавдар, колата е като нова, за което хиляди благодарности Smile вече може да си я караме спокойно Wink
'91 945 B200FT
Reply

#26
И естествено за да не е всичко като в приказките, преди 2 вечери някой простак наряза 4-те гуми на по 2 места всяка Sad и естествено не се сещам за логична причина. Сигурно някой като видя колко труд хвърлихме реши да се изплюе отгоре.
'91 945 B200FT
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)