The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Развитие на едно Volvo S70 98г. (Ремонт/Пребоядисване)

#11
liubo_19 Wrote:Колеги целта ми е това искам само бронята да открия от къде да я закупя , джантите са ,,comet,, , решетката съм я намерил и фаровете също съм ги намерил единствено бронята R ли се води незнам , А И АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ТОВА ДИСТАНЦИОННОТО ЗА ОТКЛЮЧВАНЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ ЗАКУПЯ САМАТА КУТИЙКА (ПАНЕЛА) ?

R - броня е изключително трудно да намериш и със сигурност ще ти излезе по-скъпо от боядисването - първо,защото тука едва ли има на части R-ka,второ има и колеги с C70 купенцата също ги ползват и ако има, ще е от тунинг магазин в САЩ или 2ра ръка от Англия,ама трябва да следиш нон стоп e-bay или техния английски форум. Също и в някой шведски сайт може да откриеш.Аз доста съм ровил по темата,обаче живот и здраве след време май ще е по-добре да си купя цяла R-ka. :mrgreen:
И спойлер трябва да си набавиш,ако искаш да си завършиш цялостно външния вид.Той е по-лесен за намиране и е до 100-130 лв.

Дистанционно пак от ибей - не повече от 10-15лв цялото.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ebay.de">http://www.ebay.de</a><!-- m -->
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk">http://www.ebay.co.uk</a><!-- m -->
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.volvoforums.org.uk/index.php">http://www.volvoforums.org.uk/index.php</a><!-- m -->
От всички съм пазарувал разни нещица и до сега гаф не е имало.
Ако имаш въпроси драсни едно ЛС. Wink
Успех с проекта!
Volvo V50 D5 2006
Volvo S70 2.5 TDI
Volvo V40 1,9D 115h.p 2004
Nissan Primera P10 2.0D - ex.
Reply

#12
Кутиика за дистанционно си купих от ибей , но гледам , че има обява и в "продавалник" на цена 15 лв.
Ако не си си намерил - заповядай :

<!-- m --><a class="postlink" href="http://prodavalnik.com/kutiyka-za-distantsionno-3-butona-volvo-i36359717">http://prodavalnik.com/kutiyka-za-dista ... -i36359717</a><!-- m -->
Volvo S70 2.5 TDI 1998 D5252T
[Image: 581732.png]
Reply

#13
само не ми казвай че както се вижда на последните снимки, така са я боядисвали??? без да се свалят дръжки, брони и т.н. Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: комшията ми се занимава с боядисване, и съм доста запознат с материята( като последователност на работа). ако така са я боядисвали за мен си е мърляшка работа и не 500 ами 50лв няма да им дам. като гледам и надписа S70 отзад е минал в боята. на гланц са я докарали, ама ако не са сваляли детайлите, очаквай след някои и друг месец да стане като хамелеон . да почне да излиза тук там синя боя.
Volvo S60 D5 163hp D5244T - automatic
[Image: ab192146.gif]
юзербары для форумов
Reply

#14
stefi_pavlov Wrote:само не ми казвай че както се вижда на последните снимки, така са я боядисвали??? без да се свалят дръжки, брони и т.н. Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: комшията ми се занимава с боядисване, и съм доста запознат с материята( като последователност на работа). ако така са я боядисвали за мен си е мърляшка работа и не 500 ами 50лв няма да им дам. като гледам и надписа S70 отзад е минал в боята. на гланц са я докарали, ама ако не са сваляли детайлите, очаквай след някои и друг месец да стане като хамелеон . да почне да излиза тук там синя боя.
Стефчо, то само шлосерската работа разглобяване/сглобяване е над 500 лв. при цялостно пребоядисване :lol:
Видях, че са свалили само лайстните на покрива и емблемите на задния капак ... всичко друго е отцепване с лепенката и въженцето.
Не знам дали ще прозира, но със сигурност трябваше да я подготвят цялата с филер (база), а не само около щетите ... но за 500 лв. - идеално е!
BG VOLVO Member #00409
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)