The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прекъсване на бенз. помпа V40

#1
Дайте акъл къде да "клъцна" плюса или минуса на помпата на 1.8 V40 '96 за да не е включена постоянно.На мойта дърпах като първия идиот кабел до отзад и прекъсвах през реле с газовия ключ ама тук ме мързи :lol:
V40 B4204S '97
Reply

#2
Ами освен да разхвърляш кутията с предпазителите/в двиг. отсек/и да клъцнеш кабела под самия предпазител друго на ум не ми идва!
Предупреждавам те, че ще видиш зор да разделиш кутията с предпазителите. За да стигнеш до долната страна с кабелите за да можеш да прекъснеш от там помпата. Почти съм сигурен, че сам ще стигнеш до по- лесният вариант, който си отхвърлил, дърпане на кабел под мокета до куплонга на помпата. Дори ще си позволя да ти дам малък жокер- между предната и задната врата кабелът може да го прекараш с помощта на права тел с ухо, пъхаш я под мокета точно покрай праговете/ама първо си откачи акумулатора за да не стане беля като бъркаш с телта/. По този начин ще ти се наложи да сваляш само декоративните прагове на вратите/на задната врата е лесен има само щипки, а за предният трябва да развиеш двата болта и да свалиш декоративната кора до опората на левият крак на шоф. място/.
По този начин миналата седмица си прекарах кабел за нивомера на бутилката за газ от багажника до двиг. отсек за 10тина минути.
Успех с начинанието!!!

П.С. А защо не искаш да ти работи помпата?
Аз преди време имах кофти случка, и ако не ми работеше помпата постоянно сигурно колата отдавна да беше в Надин. Вярно, че беше само един път но пък не знаеш кога ще ти се случи Wink
Reply

#3
Защото това комби го карат няколко човека на газ и на никой не му пука има ли бензин, няма ли и т.н. Трета помпа горят от липса на бензин и за това е изключването на помпата.Инсталацията на газта е през обикновен ключ който изключва инжекторите и включва изпарителя а не е автоматичен с който поне да пали на бензин.
V40 B4204S '97
Reply

#4
Първото ти изречение обяснява всичко! Wink
Баща ми бе същият, като изгори една помпа и няколко пъти не успя да запали на бензин/колата му е с ГИ/, и вече си държи в резервоара мин. 15-20лт бензин :lol:. Скоро не ме е изкарвал от работа защото колата е спряла някъде из града, и не ще да пали на бензин.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)