This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Футбол, тенис, волейбол и други спортове с приятели
Привет на всички!

Една много хубава идея предложи колегата "MadFord" !
А именно - да си направим отбори по желаните от нас спортове, да си ги "оттренираме" едно хубаво, и да разнообразим ежедневието си с малко спорт и приятни емоции ;-)
Идеите (първоначално) са за футбол на малки игрища (с около 6 човека в отбор), волейбол, тенис (маса и корт). Ако някой има и други предложения - тук е мястото да ги споделя ;-)
И така, като за начало предлагам да сформираме екипите. Как - като всеки изрази на какво му се играе. Ще разгледаме предложенията и желанията, и тогава ще сформираме отборите-юнаци 8-)
Ако пък надобреем съвсем, турнирите са неизбежни :mrgreen:
И нека в тези занимания се включи цялата страна! Че кой знае...може и национален отбор да сформираме ;-)

Бързам да споделя моето мнение по темата:
С кеф "играя" волейбол и тенис (корт). Мога да участвам във всякакви спортни мероприятия свързани с тези спортове в София, след 19:00, всеки ден.

Чакаме с нетърпение останалите мнения и предложения!
Smile

Поздрави,
Янков
(ex) 2013 - 2017/ Volvo XC70, D5, 2007
(ex) 2016 - 2018/ Audi A4 1.8T Quattro, 1999
2011 - present/ Volvo S80, 2.0T, 1999
2017 - present/ Audi A8 4.2 Quattro, 2005
2017 - present/ Mini One, 2017
2020 - present/ Volvo V70 AWD, D5, 2005
Цитирай
Thanks given by:
Здравейте колеги,
Страхотна е идеята. Погледнах и двете теми, тази на колегите от Форд, така и старата наша тема. И съм изненадан как не се запазило като, един вид, традиция или по-скоро хоби събиранията за спорт.
Та по същество, имам огромно желание да играя волейбол, както и футбол и тенис на маса. От гледна точка на времето съм ограничен само за събота и неделя. Надявам се повече хора да се включат, независимо от спорта и времето.

Поздрави
Георги

П.П. За волейбола по софийските околия, мога да предложа салона на 2-ра испанска гимназия, която е в Слатина. Хубави паркет, мрежа, топки, както и човека, отговарящ за салона, е пичага.
Клубна карта №: 00421
[Изображение: ab261454.gif]
Цитирай
Thanks given by:
Здравейте, супер идея, много ми допада.
Мога да взема участие по футбол /бил съм вратар в Левски на млади години/, тенис на корт /като включим и дъщерята можем да направим смесени двойки Smile /, обичам волейбола адски много, а за зимата заедно с жената и щерката сме готови за отборни и индивидуални състезания по ски.
Като време след 19 часа е най-удобно. Ако се направи организация, бройте ме в отбора Smile .
Цитирай
Thanks given by:
Аз също бих се включил в спортната дейност с удоволствие, в спорта на маса Big Grin - тенис на маса.
Знам две зали в София, в които този спорт може да се практикува срещу съответната такса. Едната е до завод "Електроника", а другата - в МОЛ-а Парадайз на Хладилника http://www.ppclubs.eu/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/.
Поздрави !
Обикновен простосмъртен с клубна карта.
Цитирай
Thanks given by:
profyt написа:Аз също бих се включил в спортната дейност с удоволствие, в спорта на маса Big Grin - тенис на маса.
Знам две зали в София, в които този спорт може да се практикува срещу съответната такса. Едната е до завод "Електроника", а другата - в МОЛ-а Парадайз на Хладилника http://www.ppclubs.eu/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/.
Поздрави !

Мога да се пробвам да вкарам някой кош ако не съм забравил как става ... Wink
Мога да осигуря възможност за игра на тенис на маса,на корт и футбол в хубава зала.
Браво за темата, отлично попадение !
Ще следя с интерес развитието.

п.п. А ако има някой "баир будала" Big Grin кат мене за разходка в планината с байк да свирка, на линия съм.
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
2000 Volvo V40, D4192T3, manual M56, 115 hp., 265Nm. - Холандеца
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Цитирай
Thanks given by:
А има ли някой желаещ в неделя сутринта да пробваме тенисмасите в Парадайз?
Обикновен простосмъртен с клубна карта.
Цитирай
Thanks given by:
Явка, супер тема!
Бройте и мен за волейбол Smile
Цитирай
Thanks given by:
Мине ме бройте за спортна стрелба или пейнтбол :mrgreen:
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
Цитирай
Thanks given by:
Пейнтболът мИ е по-добър от пейнтболът тИ ... Smile
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
2000 Volvo V40, D4192T3, manual M56, 115 hp., 265Nm. - Холандеца
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Цитирай
Thanks given by:
А преди пет години Клуб Форд ни биха във Варна на футболния терен с 9:2 !
:o :o :o
Мъкаааа !
Cry Cry Cry Cry
Обаче пък каква публика имахме - я някой веднага да пусне някоя снимка та да се посмеем малко...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Volvo 940 Estate 1994 D24TIC 122hp
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)