The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Истината--каквато и да е тя!

#1
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.saab-bg.org/viewtopic.php?f=1&t=469">http://www.saab-bg.org/viewtopic.php?f=1&t=469</a><!-- m -->
Не знам дали сте чували за това, но учените са създали малки гъсочета, които вярват, че един самолет е тяхната майка. Човешките същества ще вярват все повече във всевъзможни неща, които не са верни и това е ОК.
Кърт Вонегът

[Image: ab269060.gif]
Reply

#2
Това е нация която ще се оправи сама в каквото и положение да се намира.
Стискам палци това да се случи възможно най-скоро.
volvo v40 1,8  1999г.
[Image: ab206894.gif]
Reply

#3
miro343 Wrote:http://www.saab-bg.org/viewtopic.php?f=1&t=469


Сега го видях това... Тази тема е безкрайна. :roll:

Автора на темата го е описал доста добре. Като цяло този процес е започнал в началото - средата на 90-те. аутсорсинг-а е една пазарна ниша, на която менижърите на големите компании разбраха силата и се научиха да я ползват изключително успешно. Много по-евтино е да си имаш армия от специалисти на повикване, който работят на парче а не получават висока заплата и заемат място в офиса. На всичкото отгоре имаш и избор - който предложи най ниска цена той отнася поръчката.
Из нет-а има една камара сайтове в които има най различни специалисти предлагащи услугите си. Достатъчно е търсещия да си пусне една обява с изискванията и отдолу започват да натдават кой колко пари иска за свършване на работата. През такъв сайт преди няколко години хванах поръчка за разработка на печатна платка на SRS модул. Преди да ми дадат документацията подписахме едно километрично NDA, в което освен стандартните дивотии за неразпространение и т.н. имаше и клауза, че в рамките на 6 години аз нямам право дори да казвам и кой е възложителя. Платиха, получиха каквото искаха и аз така и не разбрах на каква кола ще се слага това.

Така, че забравете това което е било навремето. Сега каквото и да купите, все ще е сбирщина от това може да се намери най евтино като компоненти. Макар, че все още има производители, които се опитват да спазват някакъв баланс между евтино и надежно. Днес ми се наложи да отговарям на следния въпрос за поредното чудо на техниката което разработваме: "С колко ще поскъпне изделието с поскъпването на долара"... Confusedhock: :roll:
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)