The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Конкурс за Модератори - Коментари

#1
Една молба към бъдещите модератори. Мисля, че всеки има право на втори шанс. Говоря за това, че не е голяма грешка, че нов потребител е сбъркал раздела в който си е пуснал темата. Мисля че не трябва така остро да се реагира ( катинар и кош) ако е системно да. Все пак човек търси помощ. Нали за това сме тук.
Успех на кандидатите.

#2
Може да ми изтриете мнението преди да се прочете от повечето потребители,но аз гласувах за Вальо-Kangalov
.Мисля че тук сред нас няма по голям фен на нашата марка,и че той е дал много за този форум и клуб.Представи ни в цяла България,и мисля че всеки който го познава,знае за какво говоря.Това е от мен.Спорна Wink

#3
vil4an76 Wrote:Може да ми изтриете мнението преди да се прочете от повечето потребители,но аз гласувах за Вальо-Kangalov
.Мисля че тук сред нас няма по голям фен на нашата марка,и че той е дал много за този форум и клуб.Представи ни в цяла България,и мисля че всеки който го познава,знае за какво говоря.Това е от мен.Спорна Wink
+1 Напълно споделям мнението ти Smile

#4
Според мен идеята за конкурс за модератори е несериозна идея :mrgreen: ,но щом така се решили от УС - добре...,все пак те носят отговорност пред Администратора за това което се случва тук.
От началото на 2010 година модераторите се назначават от УС на ВКБ ,така отговорността за управлението на Форума носят конкретни хора Smile ,а с този "демократичен" подход някой след време може да каже - "вие ги избрахте,вие ще ги търпите"!
Няма друг автомобилен Форум,в който Модераторите се избират с конкурс...,все пак Модераторите са хората които са натоварени с задачата да следят правилата,да ги прилагат,да бъдат търпеливи и коректни,но същевременно и да наказват екзалтирани и самозабравили се потребители,като последното ги прави много непопулярни!

Лично моя фаворит е Здравко Захариев,(няма да описвам какъв човек е той,който го познава знае Smile ) ,и съжалявам че нещата около него се развиват леко негативно до този момент. Надявам се "на финала" всичко да си дойде на мястото Smile

Аз модератор няма да стана(щото Деница ще ме изгони от къщи :mrgreen: ) ,така че моля хората да не гласуват за мен Smile ,мило че осем приятели са го направили Smile за което благодаря! Четири години и половина в ръководството на този Клуб ми стигат(на Деница също :mrgreen: ) ,и се надявам на Вашето разбиране.

Ако имам възможност бих прехвърлил гласовете дадени за мен на моя фаворит...,но това ще реши УС Tongue

Поздрави и успех Smile !
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.

#5
Аз лично към модератори имам упреци.Веднъж бях баннат , така и не разбрах защо - нищо, приемам го.Сега примерно , няма тук да пусна тема - как се сменява бензиновата помпа S40-то ми , ако някой има снимки да пусне или човешки да обясни подробно , да подскаже чалъм и подобни неща , защото веднага ще бъда упрекнат защо пускам тема за която е писано или да ми се казва "Пич , сложи си Вадис да видиш че не е магьосник" , думи на един от модераторите.Явно тези теми не ми вършат работа, затова питам.Просто сам ще намирам начин вече , няма да питам ,защото на никой не му е приятно да му отговарят така в темите или да отиват в коша.Мисля че новите модератори не трябва да толерират такива отговори и отношение от самите тях.Поне аз така мисля
П:П: Аз гласувах за Вальо Кангалов.Просто мисля че е един от свестните и се раздава максимално за всеки и всичко.
Поздрави и успех на кандидатите!
Sweden style , by momcho00
____________________________________________________________________________
Клубна карта №:00389
[Image: ab271105.gif]
пазлы trefl

#6
Аз съм от хъмите, дето не са клубни членове, но мисля, че Станчо и Вальо са добри кандидати!
VOLVO V40 2.0/96г. ГИ LOVATO
MITSUBISHI COLT V 1.3/99г.
Когато съдбата ти обърне гръб, не се отчайвай - изчакай я да се наведе!

#7
който и да е... важното е да е авторитетен и толерантен...
така че никой от ощетените да не се сърди, а да приеме нещата с разбиране и колегиалност,
която навсякъде цари в нашия форум.
Infiniti Q60 Cabrio 320hp
Infiniti EX37 GT Premium 320hp eх
Volvo XC90 2.5T 210hp ex
Volvo 760GLE 2.4TD 105hp ex

#8
kire Wrote:

Аз модератор няма да стана(щото Деница ще ме изгони от къщи :mrgreen: ) ,така че моля хората да не гласуват за мен Smile ,мило че осем приятели са го направили Smile за което благодаря! Четири години и половина в ръководството на този Клуб ми стигат(на Деница също :mrgreen: ) ,и се надявам на Вашето разбиране.

Ако имам възможност бих прехвърлил гласовете дадени за мен на моя фаворит...,но това ще реши УС Tongue

Поздрави и успех Smile !

ААААА...... Кире не така....Доколкото съм запознат УС е искал твоето съгласие....така, че имаш ли вече избор? Единият глас го дадох за теб защото имам добри впечатления от коментарите ти досега и дейността ти като Председател на ВКБ! Със сигурност знам, че като модератор ще се справиш добре, но ако решиш да приемеш! Аз лично нямам нищо против твоят фаворит и за него имам добри впечатления, но УС да решава.

П.П. това е мое лично мнение!
V40 1,9 dci 85kw 115 к.с.-2000г.
XC 60 2,4 D5 AWD 205 к.с.-2009г.

#9
Гласувах само с един глас ....
Мисля,че ще е добре бъдещите модератори да решат публично един тест от матурата по Български език за 8-ми клас,за да си припомнят някои правила .Няма да споменавам имена,но се нагледах на невероятни граматически и пунктуационни грешки точно от хората в списъка с кандидати.Все пак,освен да наказват непослушните,ще им се налага и да поправят правопис.
И накрая...понеже не съм член на клуба,което предполага НЕЗАВИСИМ Confusedhock: ,когато се появи подобна анкета за касиер на клуба.....напомням отдавнашната си амбиция да бъда такъв и отсега се номинирам с ДВА гласа Big Grin (шегичка разбира се ) :!:
Не знам дали сте чували за това, но учените са създали малки гъсочета, които вярват, че един самолет е тяхната майка. Човешките същества ще вярват все повече във всевъзможни неща, които не са верни и това е ОК.
Кърт Вонегът

[Image: ab269060.gif]

#10
miro343 Wrote:И накрая...понеже не съм член на клуба,което предполага НЕЗАВИСИМ Confusedhock: ,когато се появи подобна анкета за касиер на клуба.....напомням отдавнашната си амбиция да бъда такъв и отсега се номинирам с ДВА гласа Big Grin (шегичка разбира се ) :!:
Това ми хареса много, Миро! :lol: :lol: :lol:

Малко по темата ... ако Модератор бъде избран от УС - няма колективно мнение, ако се даде възможност да го изберат хората - прекалено голяма демокрация ... ами да бъде избран един от УС и един с гласуване ... няма угодия! :lol:
Колеги, какво очаквате от длъжност, която има роля да въдворява ред ... да раздава дъвки или бонбони? Big Grin
Къде сте видели съдия да е мекушав и да предупреждава само с думи? Българинът е свикнал да бъде воден, да му се скараш, да му викнеш ... въпреки че не съм привърженик на подобно отношение, за съжаление сме си такива - не можем да боравим със свободата!
С един индивид от форума (няма да споменавам имена, сами се досещате) подходих човешки и в опита си дипломатично да комуникирам, започна да плюе ... после спрях и го подхванах както заслужава - твърдо и категорично. Сега сигурно вдига кръвното като чуе за мен, но се кротва бързо :lol: :mrgreen:
Към всички останали съм бил винаги толерантен, но наистина ме вбесява, когато някой допусне грешка при изписване на собственото си име :lol:
Успех на кандидатите, според мен всичките заслужават позицията!
BG VOLVO Member #00409



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)