This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Оригинални части директно от Волво UK за всички модели.
Колеги,

стартирам тази тема с оферта към всички, които искат да си закупят чисто нови оригинални части Волво директно от Волво в Англия с отстъпка до 50% от официалните цени, на които продават Мото Пфое.

Смятам, че темата ще е от помощ на доста хора, тъй като не са един и два случаите, в които са ме търсили хора за оригинални части, директно от Волво тук в Англия. Аз самия карам V60, но и поддържам още две Волва в България (на баща ми V50 и брат ми V70) само с оригинални части, закупени от Волво UK. При последните няколко мои пътувания до България ми се наложи да купувам неща за смяна на споменатите коли в България и останах като разстрелян от ценовата политика на Мото Пфое, затова реших, че всичко което купувам, ще е от представителя на Волво в Англия, с когото договорих отстъпки до 50% от цената на предлаганите артикули от МП.

Моля, всеки който има желание да си закупи части, да приготви модела и годината на автомобила, както и номера на рамата.

Запитването за частите ще се прави същия ден с директна съпоставка на цените, на Волво Англия с тези на Мото Пфое, за да се види ясно разликата в цената и всеки да си направи добре сметката.

Плащанията ще се извършват чрез Pay Pal или директно до брат ми в Русе по банков път при направена заявка преди закупуване на даден артикул.

Доставката до България се извършва, от фирма куриер, която аз ползвам от години и за която гарантирам. Возят за £1 на килограм, но до 10кг цената е фиксирана £10 . Доставят до техен офис във всеки голям град и вие си вземате нещата директно от офиса, в удобно за вас време, след като ви уведомят, че пратката ви е пристигнала. Доставката от Англия до България отнема около 14 дни. За експресни и спешни доставки, моля да се свържете с мен на лично съобщение или по скайп, за да намерим най-удобния за вас вариант.

Моля, ако някой има въпроси или му е необходима допълнителна информация да пише директно тук, за да могат и други да се възползват от максимално от тази тема.

Скайпа ми е: jordanminchev
Телефонния ми номер: 0044 7557914441 - ползвам Вайбър
Volvo For life!
Цитирай
Thanks given by:
Данчо,
позволявам си да преместя темата в "Сервизи и магазини за части", както и да я "закача", за да седи най-отгоре.
Имам само една препоръка - доколкото разбрах доставката до 10кг е 10 лири, т.е. дали ще е 2 или 3 кг, човек пак плаща 10 лири ... или греша?
Ако е така, помисли за GabCo, които возят на около 1 лира/кг, но нямат минимална сума Idea
BG VOLVO Member #00409
Цитирай
Thanks given by:
Приветствам темата и предварително благодаря на Данчо за поетия ангажимент. Предполагам, че много колеги ще се възползват от офертата.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185к.с. М66.
Цитирай
Thanks given by:
Smile Smile Smile Просто супер!
Цитирай
Thanks given by:
Браво. Много голяма услуга от твоя страна Smile
Цитирай
Thanks given by:
Приветствам с две ръце това предложение! Big Grin
Браво Данчо, чудесен жест от твоя страна!
Бъди здрав!
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Цитирай
Thanks given by:
JMI написа:Колеги,

стартирам тази тема с оферта към всички, които искат да си закупят чисто нови оригинални части Волво директно от Волво в Англия с отстъпка до 50% от официалните цени, на които продават Мото Пфое.

Смятам, че темата ще е от помощ на доста хора, тъй като не са един и два случаите, в които са ме търсили хора за оригинални части, директно от Волво тук в Англия. Аз самия карам V60, но и поддържам още две Волва в България (на баща ми V50 и брат ми V70) само с оригинални части, закупени от Волво UK. При последните няколко мои пътувания до България ми се наложи да купувам неща за смяна на споменатите коли в България и останах като разстрелян от ценовата политика на Мото Пфое, затова реших, че всичко което купувам, ще е от представителя на Волво в Англия, с когото договорих отстъпки до 50% от цената на предлаганите артикули от МП.

Моля, всеки който има желание да си закупи части, да приготви модела и годината на автомобила, както и номера на рамата.

Запитването за частите ще се прави същия ден с директна съпоставка на цените, на Волво Англия с тези на Мото Пфое, за да се види ясно разликата в цената и всеки да си направи добре сметката.

Плащанията ще се извършват чрез Pay Pal или директно до брат ми в Русе по банков път при направена заявка преди закупуване на даден артикул.

Доставката до България се извършва, от фирма куриер, която аз ползвам от години и за която гарантирам. Возят за £1 на килограм, но до 10кг цената е фиксирана £10 . Доставят до техен офис във всеки голям град и вие си вземате нещата директно от офиса, в удобно за вас време, след като ви уведомят, че пратката ви е пристигнала. Доставката от Англия до България отнема около 14 дни. За експресни и спешни доставки, моля да се свържете с мен на лично съобщение или по скайп, за да намерим най-удобния за вас вариант.

Моля, ако някой има въпроси или му е необходима допълнителна информация да пише директно тук, за да могат и други да се възползват от максимално от тази тема.

Скайпа ми е: jordanminchev
Телефонния ми номер: 0044 7557914441 - ползвам Вайбър
Браво!
Благодарности, че пое този ангажимент, и че го доведе до този етап!
Благодарности и за това, че си се заел лично (и с помощта на брат ти) да съдействаш за поръчките!

Надявам се, че "новите по-добри възможности" за клуба и обществото ни тепърва предстоят. Стига да ги пожелаем...и да работим за тях!

Поздрави и още веднъж поздравления!
Явор
(ex) 2013 - 2017/ Volvo XC70, D5, 2007
(ex) 2016 - 2018/ Audi A4 1.8T Quattro, 1999
2011 - present/ Volvo S80, 2.0T, 1999
2017 - present/ Audi A8 4.2 Quattro, 2005
2017 - present/ Mini One, 2017
2020 - present/ Volvo V70 AWD, D5, 2005
Цитирай
Thanks given by:
Още кат видях темата и вече реших какво ще си поръчам!
Браво, Данчо!
Като гледам какъв интерес има - май ще трябва да регистрираш транспортна фирма :lol:
Обикновен простосмъртен с клубна карта.
Цитирай
Thanks given by:
+1
Адмирации !!!!!!!!!!
"Акъла" е единственото нещо , което можеш да го даваш без да го имаш !
Цитирай
Thanks given by:
[Изображение: 437.png]
[Изображение: ab276107.gif]
[Изображение: ab245320.gif]

[Изображение: ab245321.gif]
VOLVO S40, 1.8 115hp, 97г. -Р 9969 минало
VOLVO 440 1.7i 89г. B18E, Р 1401 РС - минало
VOLVO 460 1.8 моно 91г. B18U, Р 0345 РС - минало
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)