This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Онлайн мегамаркет Drive.bg-партньор на „Волво клуб България"
Определено потвърждавам,че по отношение на доставка са невероятно точни.
Вчера 06.07.2015 поръчах и днес сутринта бяха при мен необходимите ми части.
Цените отговаряха на посочените в сайта,но търговската отстъпка бе със 5 % по ниска от обявената за клубни членове.Но няма да спорим за 8-9 лева или бутилка евтина ракия.
Спорът е в изписване на фактурата.Цифром 275,35 лева,а словом 70,30,което автоматично я прави невалидна.
И това ще преглътна,защото проблемът не е мой.
Сега идва най интересната част....
- Куриера ми дава пакета с частите и ми се усмихва.А аз го гледам умно извадил портфейла си... :mrgreen:
-Той : ама господине нищо не дължите...
-Аз : е как нищо?Трябва да има наложен платеж...
-Той : Не нищо,сметката е нула..
- Аз : Е как нула бре,аз имах рожден ден миналата седмица(не сега)... Idea
- Той : Оставете ме на мира и лев не взимам,защото сметката при нас е нула...
Та взех си доставките,прибрах се и разопаковах нещата,силно притеснен да не са ми доставили нещо извън поръчката(като подарък и бонус за забавянето Wink ).Да,ама не,всичко бе така както съм го искал.На всичкото отгоре и оригинала на фактурата се въртеше в пликчето с чаркулаците.А на оригинала касов бон,че нещата са платени в брой...
А сега де,какво да направя и ме загложди здраво.Взех да звъня по телефони,а те хората отдавна приключили работното време.
Не мога сега да си сипя една ракия от безпокойство(все пак дължа пари и няма безплатен обяд).Пък и като стане заверката за липсата на парите във фирмата,някой ще го отнесе.Утре пак ще звънна.
Все пак огромно благодаря за навременната и точна доставка и да знаете,че ще си получите парите.
Ще продължим да работим със Вас,но гледайте да сте точни фискално,другото е факт.И да си искате и парите,че без пари не се работи. :mrgreen: :roll:
Нека говорят,а ние ще правим каквото трябва и каквото е редно.
Шампион за сезон 2011-2012 с Volvo S60 D5- Шампионат по издръжливост на пилоти и автомибили
Шампион към БФАС 2014 с Volvo 480 ES - Шампионат по издръжливост на пилоти и автомобили
Цитирай
Thanks given by:
Това за "Господари на ефира", бе... Big Grin
Бяла лястовица!
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Цитирай
Thanks given by:
И втората поръчка бе изпълнена перфектно - и отстъпката точна,и доставка за 20 часа от момента на регистриране на покупката!Браво! Idea
[Изображение: ab188268.gif]
Цитирай
Thanks given by:
А пари взеха ли Ти... :mrgreen:
Нека говорят,а ние ще правим каквото трябва и каквото е редно.
Шампион за сезон 2011-2012 с Volvo S60 D5- Шампионат по издръжливост на пилоти и автомибили
Шампион към БФАС 2014 с Volvo 480 ES - Шампионат по издръжливост на пилоти и автомобили
Цитирай
Thanks given by:
Kangalov написа:А пари взеха ли Ти... :mrgreen:
Моя рожден ден е след един месец :mrgreen: Всичко беше абсолютно точно!Втора покупка.Ще има и следващи със сигурност! Smile
Цитирай
Thanks given by:
И аз трябва да ги похваля.
Много са бързи и точни! Благодарности!

Поздрави.
(ex) 2013 - 2017/ Volvo XC70, D5, 2007
(ex) 2016 - 2018/ Audi A4 1.8T Quattro, 1999
2011 - present/ Volvo S80, 2.0T, 1999
2017 - present/ Audi A8 4.2 Quattro, 2005
2017 - present/ Mini One, 2017
2020 - present/ Volvo V70 AWD, D5, 2005
Цитирай
Thanks given by:
И аз пазарувах от тях. Точни са - направиха си отстъпката 5% за регистриран потребител и 2,5% за първа поръчка.
VOLVO XC90 2.9T - 272 hp
Цитирай
Thanks given by:
7.5% за първа покупка. В моя случай отстъпката беше бакшиша на куриера, но всичко е точно!

Като недостатък виждам само използваната куриерска фирма - рапидо. Пък и по-известните имат по няколко офиса в големите градове и ако се случи да няма никой на адреса спокойно може да се остави в офиса до поискване.

ПС
взеха ми пари, ако се интересува някой Smile
Цитирай
Thanks given by:
kreker написа:7.5% за първа покупка. В моя случай отстъпката беше бакшиша на куриера, но всичко е точно!

Като недостатък виждам само използваната куриерска фирма - рапидо. Пък и по-известните имат по няколко офиса в големите градове и ако се случи да няма никой на адреса спокойно може да се остави в офиса до поискване.

ПС
взеха ми пари, ако се интересува някой Smile
Рапидо са част от Спиди и няма проблем да ти оставят пратката в офис.А за безплатна доставка си има условия в самата интернет страница - за кои артикули и над каква стойност!
Цитирай
Thanks given by:
No more drive.bg.... Sad
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)