The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Съвети за основен ремонт

#11
За нешто което мога да си го направя не давам парти.А в сервиза нямам думи................колкото пъте съм ходил съм бил разочарован. Надявам се да ме разбереш.
Reply

#12
B4204S Wrote:За нешто което мога да си го направя не давам парти.А в сервиза нямам думи................колкото пъте съм ходил съм бил разочарован. Надявам се да ме разбереш.
Ами тогава действай!Ето ти един комплект,който не е и толкова скъп - <!-- m --><a class="postlink" href="http://e-rudi.com/rudi/eshop/index.php?cPath=1_5_168_176">http://e-rudi.com/rudi/eshop/index.php? ... _5_168_176</a><!-- m -->
Reply

#13
Благодаря колега.Явно си запознат с тия работи беше ми много от полза.Но за по сигрно ще си сваля главтя за да мога да си видя клапанит в какво състояниеса,знам че малко повече парички ще ми струва но даржа да е сигорна работата.
Reply

#14
B4204S Wrote:Благодаря колега.Явно си запознат с тия работи беше ми много от полза.Но за по сигрно ще си сваля главтя за да мога да си видя клапанит в какво състояниеса,знам че малко повече парички ще ми струва но даржа да е сигорна работата.
Няма да ти излезе повече парички!С парите за инструмента ще можеш да си купиш гарнитурите,ангренажен ремък и ролките.Просто ще ти отнеме повечко време,но пък ще го наравиш както искаш!Успех! Smile
Reply

#15
Благодаря Smile
Reply

#16
Ако са проблем само гумичките на клапаните - то за какво ти е тяази разправия??
разхода ти на масло не трябва да е повече то 100-150 гр. 1000 км. Колата трябва да пропушва еднократно след студен старт, докато изгори събралото се масло в цилиндрите.
Ако разхода ти е повече от този, и вади синкав пушек постоянно, имаш износване и на буталната група, със смяна само на гумички ще останеш после много разочарован.
Затова говори и голямата ти компртесия - 15.
Поздрави
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)