The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
спря круиз контрола

#11
Почистих и двата сензора, дават си техните параметри които трябва да са си. Но забелязах че от време на време, Видата ми не вижда Еngine Control Module, и се чудя каква е причината.... щом се губи връзката нищо чудно там да е проблема.
ex - Volvo S60 2.4i BSR 188hp
Volvo S60 2.5 T5 Platinum 285hp Rica
Reply

#12
Ако изобщо е от този сензор е възможно да не стане с почистване. Както ти казах, при мен също работеше понякога. След смяната обаче не е отказвал. Не знам дали може да се ремонтира нещо вътре в него, да се запоява и т.н. По спомен беше в твърда пластмасова обвивка и не ми изглеждаше да може да се отваря. Бих те посъветвал да намериш употребяван и да се разбереш с хората да го тествате. Ако не сработи пак ще им дадеш да кажем някое десетаче за труда и толкова.
Reply

#13
по принцип се разрових доста, отваря се и се почистват графитените писти и четчиците със спирт... ама ще видя, че то докато обясниш на някой моргаджия какво искаш.... а и влезе въздух в системата, като го махах, и сега трябва да обезвъздуша спирачките.
ex - Volvo S60 2.4i BSR 188hp
Volvo S60 2.5 T5 Platinum 285hp Rica
Reply

#14
Щом си успял да го разглобиш едва ли е в него ... съжалявам, че не можах да съм от полза.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)