The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Въпрос относно акумулатора и парктроника

#1
Здравейте, собственик съм на С60 от 2 години и половина и съм изключително доволен от машината! Почти нищо не съм правил по нея за това време и се надявам така да си остане а проблемите ми са от следното естество: С падането на температурите при палене на двигателя стрелката за горивото се удря в "нулата" и пак се връща на мястото си. От това което знам и което научих причината е недостиг на тоци и решението е зареждане на акумулатора което се опитах да направя, но ударих греда. След като свалих клемите на акумулатора болта който захваща акумулатора за шасито не помръдва(дайте съвет как да го раздвижа) и възможно ли е да трябва да развия нещо под колата? Също така видях, че нямам ключалка за отключване на багажника и се чудя като си заключа колата и сваля акумулатора после през купето ли ще трябва да го поставям? И другия проблем е че парктроника ми отказа от веднъж. Миналата година имах проблем с него, който се изразяваше в това, че като пусна задна издава постоянен звук все едно, че се блъскам в нещо, но със затопляне на времето явно водата от датчика се е размразила и всичко е оправи. Докато сега от веднъж спря да издава какъвто и да е било звук като пусна задна и все едно нямам парктроник.



Благодаря предварително!
Поздрави
С.Павлов
Reply

#2
Здравей,
За раздвижване на заяли/клеясали болтове и гайки съм ползвал с успех проникващо масло WD40 - има го във всеки магазин. Пръскаш на съединението - добре е да проникне до резбата - изчакваш известно време (30мин - 1 час) и пак пробваш да развиеш - ако не става пак пръскаш и изчакваш. Преди да откачиш акумулатора прочети процедурата внимателно (описана е и във форума) за да нямаш проблеми после. Задния капак се отваря и с ключа на колата - ключалката е под едно пластмасово капаче, което трябва да махнеш - провери дали става преди да заключиш (защото имаше значение с кой точно от ключовете се отваря).
V70, 2015, B5204T9, Bi-fuel CNG
S60, 2006, B5244SG, Bi-fuel CNG
Reply

#3
Има ли някой идея по въпроса с парктроника и може ли да ми препоръчате някой при който мога да отида да ми я закачи на VIDA?


Поздрави!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)