The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Скоростна кутия

#1
Здравейте, колеги! Направо на въпроса - при монтаж на съединител майсторите са забравили да ми налеят маслото за скоростната кутия и се случи най-лошото. Искам да купя скоростна кутия втора употреба, но не мога да намеря друг такъв модел. Става въпрос за Volvo S40 2001г. 2.0 бензин 136к.с. Мога ли да ползвам скоростна кутия от други марки автомобили или от други вариации на Volvo. Цената на нова скоростна кутия надхвърля пазарната цена на автомобила, така че не е опция. При необходимост, ако някой може да провери, бих изпратил и номер на рама. Моля за съдействие. Благодаря ви!
Reply

#2
Първо виж каква ти е СК. Ако е френска, номера се намира под кутията за въздушния филтър(jc5222). Ako e шведска, номера е отдолу, като махнеш кората под СК. Какви са тези хора, на които им викаш "майстори" и ти причиняват разходи за окло 500 кинта и куп проблеми???
VOLVO V40 2.0/96г. ГИ LOVATO
MITSUBISHI COLT V 1.3/99г.
Когато съдбата ти обърне гръб, не се отчайвай - изчакай я да се наведе!
Reply

#3
Звънях да питам майстора, при когото остана колата, тъй като аварията се случи в друг град и съответно не мога да видя номера на СК. Майстора каза, че отдолу няма никакъв номер, а под кутията за въздушния филтър има само някакъв баркод с дълъг номер и още един номер, който се е изтрил и не се вижда добре. При проверка на вин номера ми изписва, че СК е М56.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)