The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Заключен газов компютър

#1
Газовата ми уредба е STAG 300. Смених й филтрите и след един ден започна да писка, както го прави при изчерпване на газта. Разликата е, че го прави при даване на контакт. Оказа се, че това е сигнал за напомняне за обслужване, което всъщност вече бях направил, но не може да се изчисти, защото компютъра е заключен от фирмата, която е монтирала газовата система в Италия - IMEGA /дано не се счете за реклама/. Предложението на сервиза, оторизиран да обслужва STAG е да си сменя компютъра с нов, или с функцията "RESET" да препрограмират моя. Тъй като се надявам да има по-пресонални настройки, ми се иска да запазя досегашните, но пък рискувам при евентуален проблем, чрез него да не мога нищо да направя по диагностиката. Писах на въпросната фирма, но никакъв отговор.
Търся съвет от колеги, които са имали подобен проблем. Някой дали знае нещо за отключване на тези компютри?
Благодаря предварително.
Reply

#2
И аз имах подобен проблем. В края на краищата смених компютъра с друг. Нещо не се получи с флашването и компа се прецака. На същата фирма беше, но по-ниския клас - 4+.
Reply

#3
Мда а а. От снощи научих, че същият сигнал се ползва и за индикация на грешка в компютъра...който е заключен. Започвам да се притеснявам и отивам на варианта СМЯНА.
Reply

#4
LPG TECH също е вариант. 324 е напълно съвместим като разпиновка и букса. Като работа също.
Reply

#5
Днес смених компютъра с нов. Същият модел, само с по-нов софтуер. Малко настройки и всичко вече е наред.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)