The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Привет!

#1
Здравейте!
Мисля за покупка на Волво С80, което да ползвам за семейна кола. Спрял съм се на тази обява:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?top...ink=h8oegb
Ще Ви бъда благодарен ако споделите мнението си - заслужава ли си колата, за кава цена да се пазаря ако след диагностика се окаже, че колата няма проблеми и т.н. Всяка информация от опитни собственици на С80 ще ми бъде от полза.
Благодаря предварително,
Поздрави!
Reply

#2
Xenium не е ниво на оборудване, а пакет екстри. Един куп от изброениете липсват и това се вижда на снимките. Пак пишещите обявата са гледали в тавана, когато са описвали колата. На първо четене, няма ксенон (никакъв, не само адаптивен) съответно и почистване на фаровете, екранът е 5", а не 7", доколкото виждам няма навигация, за ТВ/ДВД съм 99% сигурен, че няма, подгрев и ел. седалки няма, кожено табло също няма... Старт/стоп не знам дали има, копчето би трябвало да е пред скоростния лост и не се вижда. Предполагам още доста неща от описаните липсват.
Седалките са много омазани или е от снимките, но вероятно е "напрудряна", може да се окажа някое френско такси, на мнооооого повече километри.
Volvo XC90 D5 (D5244T18) R-Design, АСК, дизел, 2012 г.
-------------
Volvo S80 2.5T (B5254T6) Momentum, АСК, бензин, 2009 г.
Volvo S60 2.4  (B5244S4) Sport, РСК, бензин, 2008 г.
Volvo S60 2.4  (B5244S2) Move, РСК, бензин, 2006 г.
Reply

#3
Имаше няколко такива подобни, ходиха колеги да ги гледат и се оказаха френски таксита на по 300к. Специално тази обява стои от доста време.
Ако намериш такава 80-ка и да е читава, не се чуди... Това е уникален автомобил.
VOLVO XC90 D5 200hp
VOLVO XC90 D5 185hp
VOLVO XC60 D5 205hp
Reply

#4
Благодаря за отговорите, пичове!
Вчера ходих да гледам колата, преди да прочета коментарите Ви. Съмненията Ви са напълно основателни. Забележки козметични - много (драскотини всякакви и навсякъде) захабени дръжки по вратите, интериора очукан, счупен заден десен фар, огънат праг и т.н. и т.н.... Преден ляв фар подменен с нов = удар. Всички джанти - ожулени. Дори не стигнах да отворя капака на двигателя... Разочарованието беше пълно. Имайте предвид, че аз ме съм профи и не разбирам от коли. Ако беше някой опитен, сигурно още 100 неща щеше да види само ей така на прима виста. Благодаря все пак, че споделихте впечатления, дано ако някой друг е хвърлил око на колата да прочете първо тук за да е информиран.
Поздрави!
Reply

#5
На тия снимки има поне два различни автомобила Big Grin Освен ако не идва с два комплекта джанти и регистрационни номера.
Reply

#6
Тоя толкова бързо е изтрил обявата след като си я видял и си се разочаровал,че нямам думи.Като нищо ще цъфне след няколко дни отново понапудрена малко.
V70   2.4 - (2017-)
V40   2.0 - (2010-2017)
Reply

#7
petyostoev Wrote:Тоя толкова бързо е изтрил обявата след като си я видял и си се разочаровал,че нямам думи.Като нищо ще цъфне след няколко дни отново понапудрена малко.

Нямам желание да развалям бизнеса на човека, всеки има право да купува, продава и т.н. Но когато нещата се виждат с просто око, няма как да си замълча. Освен това въпросното Волво няма начин да е на обявените километри, и със сигурност продавача го знае. Друг е въпроса къде е превъртян километража - във франция или тук. Това за мен си е чиста проба лъжа. Успех му пожелавам в продажбите.

petyostoev, колкото и да я пудри, колата си има явни удари - отпред, отзад, отстрани. Няма как да се отстранят, освен ако не се налеят доста пари и всеки купувач ще ги види на място. Ако си купуваш Москвич може да ги преглътнеш, но не и С80. Чудя се защо, обаче търговецът не си е направил труда да регистрира колата, така би трябвало по-лесно да се продаде.
Reply

#8
iosarian Wrote:Чудя се защо, обаче търговецът не си е направил труда да регистрира колата, така би трябвало по-лесно да се продаде.
Защото за автотърговеца всеки лев вложен в автомобила за продажба от него е безмислен. Не така стоят нещата в нормалните държави. Когато бях на крачка да купя кола, продавача ме предупреди, че са го одраскали на паркинга пред дома му и ще му трябва време да отстрани драскотината. Не пожела да приеме вариянта да я продаде с драскотината.
666 - The number of the Beast.
[Image: ab279758.gif]
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)