The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Питане за Volvo V50

#1
Колеги обръщам се към вас за помощ. Ще сменям колата. От V40 на V50. До сега големи проблеми с колата съм нямал, но искам да разбера повече за V50. И по-точно бензин 1.8, 125к.с.
Има ли слаби места? Какво да гледам? Мога ли да и сложа Г.И.
Reply

#2
Здравей,

за този модел с този двигал има изписано доста тук. Използвай търсачката и ще намериш. Ако имаш нещо конкретно като питане заповядай.

Поздрави и успех с търсенето.
Volvo For life!
Reply

#3
Някой да е гледал това волво? <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mobile.bg/11476786171944658">http://www.mobile.bg/11476786171944658</a><!-- m -->

И аз съм в търсене на нова кола и Volvo V50 1.8, 125 к.с. е една от опциите ми. И на мен ще ми е интересно да намеря обобщена информация за проблемите на модела, има ли нещо специфично, което да се гледа при покупка?
Reply

#4
Колега, моят съвет е- не купувай най- евтиното. На първи поглед е ужасна итериорно- скоростният лост е силно захабен, тапицерията по кората от страната на водача е разлепена / някой доста се е постарал, за да реализира последното /, следи от овехтяване по таблото и ми се струва, че ключът е облепен с тиксо. Всичко това показва, че към колата не е имало и елементарно отношение. Ако ще купуваш просто, за да я доразбиеш и ще продаваш след година, може и да свърши работа. В противен случай, търси нещо по- запазено.
Reply

#5
Имаш много остро зрение, щом си забелязал такива детайли Wink . Аз не ги видях и дори и сега не ги виждам. По принцип тази модификация се появява изключително рядко в мобиле и затова попитах за тази обява. Не съм я избирал заради цената. Напатих се от дизел и вече убедено търся бензинова кола. Но не някоя резачка, а нещо по-скоромно - 1.8, 125 к.с. ми се струва идеален избор. Дали върви и колко е мудна не ме интересува. И така, принципно за модела някой ще сподели ли нещо по-специфично, за което трябва да се внимава при огледа?
Reply

#6
Не съм чувал да имат особени проблеми. Не знам дали стават за безпроблемно газифициране. По чуждите форуми съм попадал на оплаквания от алтернатор и стартер. Това, което ми е правило впечатление , че се оплакват от висок разход, който всъщност бил в реда на нещата за бензиновите двигатели на Волво. Ако английския не е проблем, посети volvoforums.org.uk. Там английските колеги шофират повечко бензинови модели и са описали за какво да се гледа.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)