The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вода в купето

#1
Колеги,имат ли нашите машини някакво местенце което да е слабост на модела. Вода влиза краката ми, като идва някъде от горе в ляво. Вероятно от под кутията с бушони??? При махнат мокет и колега който налива от вън маркуч виждам лека струйка която прави локва в краката ми. Ако имате идеи как да я спра тази вода даваите !!
Reply

#2
Колеги, само да споделя опит след известно търсене на теча, заподозряхме тръбите за отвеждането на водата от предното стъкло . Проблемът е че, в началото си мислехме , че са само две. Но се оказаха четири две от които се виждат само когато се свали кората под чистачките . Едната от тръбите се намира под кутията с бушоните !!! Тази беше се запушила яко при мен и водата почти беше стигнала до бушоните.
Reply

#3
това си е болежка на модела, при мен се запушва 2,3 пъти в годината, отпуша се лесно с шиш за плете (примерно), без да се разглабя каквото и да е
Reply

#4
При мен двете са видими, а двете по скрити едната мисля ,може да се достигне само след сваляне на решетката а едната е завряна под кутията с бушоните !!! Много странно / и трудно откриваема/.И има едни чупки при мен беше зор да я отпуша, кал листа плътна сплав. Аз победиш с твърда тел .
Reply

#5
st_krasi Wrote:При мен двете са видими, а двете по скрити едната мисля ,може да се достигне само след сваляне на решетката а едната е завряна под кутията с бушоните !!! Много странно / и трудно откриваема/.И има едни чупки при мен беше зор да я отпуша, кал листа плътна сплав. Аз победиш с твърда тел .

Ако имаш и люк на комбито, заподозрени са и тръбите на дренажа на люка.
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
1999 Volvo S80, B5204T4, manual M56, 180hp., 240Nm - Албиноса
R.I.P. Холандецо
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)