The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo V50 Нямам Дълги Светлини

#1
Здравейте колеги, Карам V50 2.0d проблема е следния нямам дълги.всичко останало по фаровете си работи нормално,Колата е с фабричен ксенон само на късите.моля за съдействие.крушките са проверени и си светят.
Reply

#2
Колега, коя година е колата? Моята е от първите - 2005 г. Чичкото в Италия е врътнал много километри и си личи. Проблемен модел на Форд (или поне моята бройка). Все нещо се чупи. Направо имам чуството, че карам ФИАТ или някоя френска кочина... Постоянно нещо не работи и влиза в сервизен режим. Всичко друго съм правил, но не и светлини. Ксенон не знам какво е. Дерзай, успех и търпение с твоят Форд Фокус!
Ако не можеш да включиш на дълги, то проблемът може да е в лостчетата на волана. Това са сложни механизми и проблемът се оправя със тяхната смяна.
[Image: volvo-xc-60-r-design-d5-awd_medium.png][Image: citroen-c3-picasso_medium.png]
[Image: opel-movano-3500_medium.png]
Reply

#3
2007 е колата надявах се да е някое реле ама май се оказва че такова няма.
Reply

#4
Колеги още не съм решил проблема с дългите някакви идеи.
Reply

#5
Ivailo1708 Wrote:Колеги още не съм решил проблема с дългите някакви идеи.
На светкавица(светлинен клаксон) има ли ги? Обади се на някой от телефоните в рекламните банери тук отгоре. Възможно е и да е софтуерен проблем.
Reply

#6
Абсолютно всичко останало по колата работи само и единствено дългите(крушките са проверени)скоро сваляха компа да ми изключват дпфа и им казах да проверят.казаха че всичко е наред.
Reply

#7
Търсих бушони релета така и не намерих.
Reply

#8
Ivailo1708 Wrote:Абсолютно всичко останало по колата работи само и единствено дългите(крушките са проверени)скоро сваляха компа да ми изключват дпфа и им казах да проверят.казаха че всичко е наред.
В какво положение ти е ключа за фаровете?Ако са ти активирани дневните светлини,на 0 ще ти свети само на къси.Трябва да превключиш на I за да имаш и къси,и дълги.
Reply

#9
Знам колегаSmile
Reply

#10
Ivailo1708 Wrote:Знам колегаSmile
Бушоните и релетата са ти под жабката. 58 и 59 са за дългите - <!-- m --><a class="postlink" href="https://volvo.custhelp.com/app/manuals/OwnersManual/om_id/546">https://volvo.custhelp.com/app/manuals/ ... /om_id/546</a><!-- m -->
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)