This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
челно стъкло за 940
Здравейте колеги,
търся челно стъкло за 940-ка. На пазара има китайско и Пилкингтън.На някой да му се намира втора употреба или някакви други идеи?Става ли от 960 или 740?
Благодаря предварително.
Цитирай
Thanks given by:
Плинкингтън е идеална опция, ако цената те устройва.
VOLVO
S60 AWD 15 249hp
V70 AWD 97 193hp
144 70 82hp

--------------------
     EX
S80 07 200hp
S70 97 140hp
V40 96 115hp
940 95 155hp
S80 06 170hp
940 95 122hp
Цитирай
Thanks given by:
Благодаря, колега. Знам, то и в момента е Пилкингтън, който 4 години си беше с 4-5 шупли, но се спука от съвсем друго място. Предполагам, че е било същото с което е излезнала колата от завода. Лошото е, че за нов Пилкингтън ми искат 260 лв....
Поздрави, очаквам предложения и препоръки.
Цитирай
Thanks given by:
Стъклата на седма и девета серия трябва да са еднакви...
Volvo 940 Estate 1994 D24TIC 122hp
Цитирай
Thanks given by:
Челните стъкла на 760 първа серия 740 и 940 са еднакви , на 760 втора серия 940спейшъл едишън за италия и 960 стъклото е по-голямо НИЩО ЧЕ СА С ЕДНАКВИ ПАРТ НОМЕРАТА. При нас в сервиза имаме джамджии и цената на турското стъкло е 130-140лв с монтажа.Карам пета година с такова стъкло и нямам оплаквания .Втора ръка стъкло за 50 лв +монтаж 35 лв и никаква гаранция колко е износено и надраскано според мен не си заслужава разликата.
Случва се да върви като по масло, а малко по-късно се изяснява, че това е вазелин...
If you dont like where you are, then change it! You are not a tree
Цитирай
Thanks given by:
Мерси на всички за отговорите. Взех от 740 комплект с никелирани лайстни за 80 лв втора употреба в задоволително състояние.
Предстои монтаж. Поздрави на всички.
Цитирай
Thanks given by:
Такаааа, темата продължава. Явно ми върви на стъкла тая година. Освен на стъкла- и на акумулатори.
Счупиха ми неподвижното стъкло на задна дясна врата и ми откраднаха акумулатора. В Кобра и Сим Пет Сим не се предлагат. Остава варианта втора ръка. Има налично от 740 комби, та въпроса е ще стане ли?
Благодаря предварително.
Цитирай
Thanks given by:
Трябва да стане но пази уплътнението
Случва се да върви като по масло, а малко по-късно се изяснява, че това е вазелин...
Цитирай
Thanks given by:
Мерси колега, значи мисля да си купя цялата врата, защото не знам дали ще успея да го опазя. И тук изниква другия въпрос- може ли тази врата да ми свърши евентуално работа в последствие и за други резервни части, както и за евентуална подмяна.
Благодаря предварително за бързия отговор.
Цитирай
Thanks given by:
Цялата врата от седмица може и да не ти свърши много рабора . Имат някой разлики които са от съществено значение . Ако ти трябва малкото стъкло имам и мога да ти го пратя . Задни врати от деветка продава дидо от новия УС.
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)