This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
140-та серия Волво
Аз разполагам с ейтова.
Цитирай
Thanks given by:
Аз разполагам с ейтова.

Прикачени файлове Миниатюри

Цитирай
Thanks given by:
и моето е същото, въпреки, че продавачът ме убеждаваше, че е гранд лукс :roll: даже май имам и същата книжка, от която си извадил тази страничка
Цитирай
Thanks given by:
и моето е същото, въпреки, че продавачът ме убеждаваше, че е гранд лукс :roll: даже май имам и същата книжка, от която си извадил тази страничка
Цитирай
Thanks given by:
Наско, казаха ми, че мога да сложа предни амортисьори от Москвич на Волво 144, да знаеш какъв точно модел москвич, или направо номера на амортисьора?Абе какъвто и съвет да ми дадеш, ще ми е от полза за предните амортисьори...Мерси предварително!
Цитирай
Thanks given by:
Наско, казаха ми, че мога да сложа предни амортисьори от Москвич на Волво 144, да знаеш какъв точно модел москвич, или направо номера на амортисьора?Абе какъвто и съвет да ми дадеш, ще ми е от полза за предните амортисьори...Мерси предварително!
Цитирай
Thanks given by:
И задните стават,като размер.
Ама са слаби. Не могат да го удържат.
Вече има части за този модел.
Е по скъпи са от на Москвето.
Аз бях сложил дори и тампони от ресьор на москвич,
за горни селенови втулки,ама много скърца.
До сега каквото съм потърсил,съм го намирал за него.
само карета не търся,защото на лада и полски фиат
са същите. До сега съм ги сменял веднъж.
Издържат,значи.
Ако има нещо неясно свиркай. Щте помагам с каквото
знам и мога.
Цитирай
Thanks given by:
И задните стават,като размер.
Ама са слаби. Не могат да го удържат.
Вече има части за този модел.
Е по скъпи са от на Москвето.
Аз бях сложил дори и тампони от ресьор на москвич,
за горни селенови втулки,ама много скърца.
До сега каквото съм потърсил,съм го намирал за него.
само карета не търся,защото на лада и полски фиат
са същите. До сега съм ги сменял веднъж.
Издържат,значи.
Ако има нещо неясно свиркай. Щте помагам с каквото
знам и мога.
Цитирай
Thanks given by:
ами оригинални предни амортисьори намерих - 160 лв единия - бернщайн, или нещо подобно беше марката им, Значи отивам , купувам 2 амортисьора за москвич и ги сменям....Също така предното ми стъкло е пукнато, трябва задължително да го сменя....Това е засега належащия ремонт.
Цитирай
Thanks given by:
ами оригинални предни амортисьори намерих - 160 лв единия - бернщайн, или нещо подобно беше марката им, Значи отивам , купувам 2 амортисьора за москвич и ги сменям....Също така предното ми стъкло е пукнато, трябва задължително да го сменя....Това е засега належащия ремонт.
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)