The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с отключването (стартер) на V70

#1
Здравейте.
Знам, че и други хора с "Волво" са имали подобен проблем и се надявам някой да ми даде информация за подходящ ключар или сервиз, където проблемът е бил отстранен, срокове за отстраняване и цени. Става въпрос за следното:
Без да е заключен воланът, ключът не може да завърти. След около 10-15 минути опити за завъртане, а и без такива, просто като мине време, ключът успява да превърти (в някои случаи с известна трудност, в други - все едно никога не е имало такъв проблем). Преди почти година ходих на ключар, като тогава мислех, че проблемът е със заключването на волана. Според ключаря механизмът за заключване е имал дефект (износване) и го подмени с друг, на старо. Не мога да кажа дали и тогава проблемът не е бил свързан със заключването на волана, тогава ми се струваше, че воланът е заключен, когато ставаше това, но сега е факт, че го прави, без да е заключен, включително ключът превърта, без да се върти едновременно воланът като при отключване на заключен волан.
Предварително благодаря!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)