The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
малко помощ за В50

#1
Здравейте,
След дълга и безпроблемна употреба на Волвото от подписа ми. Реших, че е време да му потърся заместник.
До момента съм разгледал няколко 50-тки, и всичките дизелови. Не съм привърженик на дизела, ама в момента не намирам
бензинови с адекватна мощност. Все пак 50-ката е близо то 1,5т.
При огледите ми ми направи впечатление, че май 50-ката е по тесничка вътре от доброто старо В40??? Или това е субективното ми усещане.
Та има ли някой от сегашните собственици на В50, който преди е ползвал С/В40? За да сподели, ако иска де, дали горното е наистина така?
Другото което доста повече ме разколеба. Това е че според ТТ данните 50-тката е със 100 и някой и друг литър по малък капацитет за багаж/при свалени задни седалки/. Отново сравнено с предшественика В40 Confusedhock:
А уж В50 е малко по- големичко като размери. Колата я ползвам градско извънградско 50/50. Така че по- компактните размери са ми по- насърце.
Но пък не ми се ще да жертвам капацитета на багажника. Това са възгледите ми на семеен човек с две деца, и болен рибар :lol:
Понеже за сега оглеждам какво се пуска за продажба около Пловдив.
Може ли някой от пловдивската група да даде координати на сервиз за диагностика? Държа да са в час с електрониката/ако имат и Вида ще е просто чудесно/, както и с механиката. Все пак не изключвам възможността да търся В50, а да харесам нещо друго. Все пак всичко е на късмет! Предния път като търсих кола. Бях тръгнал за друга, ама се върнах с В40-ката Big Grin
Иначе МП Пловдив са ясни. Само ако може някой който им е ползвал услугите да сподели дали имат добри диагностици, и евентуално.
Ако някой е карал кола при тях за оглед? Ако може да подскаже какво му е струвало като пари и време най-вече?
П. С.
Малеее колко въпроса можах да избълвах...
Reply

#2
Що не погледнеш някоя V/XC 70-ка...?! :roll:
За семейство с 2 деца ще ти дойде дюшеш...
А ако е ХС, и за рибата ще ти е в десетката...
Успех!
TO DARE IS TO DO

Volvo XC90, D5 240 hp, R-Design, Polestar, 04.2017
Volvo 960, 2.9i 204 hp, GLE, AT, 10.1992
Reply

#3
Здравей колега deI ,aз имам волво в40 2.0 автоматик купих го преди 10години беше на 160000км а сега е над 3000000км по здраво направена кола от тази не съм имал и мисля още да си я карам. Миналото лято си купих в50 2.0д ,след като я огледах на канал мога да кажа че има много добро и здраво окачване. Двигатела не усеща това купе ,мощен и много бърз за дизел . Със скорост 120 -140км не ми изгори повече от 5л.Колкото до широчина и дължина е като в40 но е малко по високо. За градски условия е много добро а на дълъг път не усещаш кога минават километрите,имаш много добра видимост ,ускорение и возия.Аз работя в чужбина и го карам лятото 1месец и зимата 1месец ако няма сняг.За лятото има много хубав климатроник а за зимата много добро отопление ,на -12градуса на третата минута започна да духа топло. Когато го купих смених ангренаж комплект +водна помпа,предни и задни лагери ,масло двигател, скорости ,предни дискове и всички филтри това ми струваше 750-800лв без механик ,аз си смених всичко.Сега само слагам нафта и карам е два месеца в годината останалото време стои в гаража пътувам със старата до Германия. Дано съм бил полезен тел.0886306586
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)