The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Не фабричен BiFuel LPG за V70

#1
Сърдечни поздрави на всички фенове!!!! Wink
В този първи мой пост тук, искам да изкажа уважението си към всики Вас, потрудили се да споделят знанията, опита и неволите си. Благодарение на информацията тук, след повече от година търсене, успях да отсея и открия точния за мен екземпляр.
От скоро съм щастлив собственик на V70 2.4 B5244S2 2005г. След щателно и безкомпромисно обслужване на автомобила (което се случва в момента), предстои газификация. Уредбата която съм избрал е BRC Plug and Drive с активиран VSR - опция при която в определени режими двигателя работи на бензин и газ едновременно в определена пропорция. По мое виждане след 1500об./мин ще работи постоянно с около 10-15% бензин(но това е тема на други размисли..... и страсти). Избрах тази уредба на база изминати абсолютно безпроблемни над 120000км с такава на предишното ми возило. Не съм фен на компромисните ГИ и посредствената поддръжка на автомобила.

Та еретичните ми мисли са следните: Възможен ли е монтаж на бензинов резервоар, изпускателна система след катализатора, шина за газова бутилка,бензинови горивопроводи от фабричен BiFuel LPG? (тъй като ми се ще багажника да остане в сегашния си вид и да използвам пространството под пода)
Резервоара от BiFuel има ли нивомер и ако да, дали е съвместим с таблото и борд компа? Модула управляващ горивната помпа съвместим ли е стози резервоар? Опитвал ли е някой подобна "трансформация"... или мислите ми ще си останат все така "еретични" :lol: ?
Монтажа на бутилката, тръбопроводите (за газ, охлаждаща течност) изпарителя, ел. връзки и работата по всмукателния колектор, стойки и конзоли ще извърша аз, тъй като имам собствено виждане и представа за нещата. И....."самонарезки", скобички Torq.... примерно, гадно подрязани св. опашлета :lol: и др. подобни ги недолюбвам яко. А настройката ще поверя на приятели разполагащи с нужното.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)