This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Историята по изграждане на най бързото Volvo в БГ.
(04-29-2020, 08:04 AM)iago написа:
(04-29-2020, 06:14 AM)darin velev написа: . . .

Само ще те посъветвам да се въздържаш от реплики като "най-бързото в България", все пак не е 800 коня на гуми и моля те, не наричай Mega-та "уникален спортен компютър". 

Нищо чудно да е най бързото. Cool

Не обръщайте темата на заяждане от сорта "що си сложил това", защо онова... Историята показва, че до нищо добро не довежда това.
Цитирай
Thanks given by:
Както и да е, изобщо не се заяждам. Мисля, че дадох да се разбере, че колата много ме кефи. По g-tech какво време дава на 1/4 миля?  Rolleyes
4.4.. there is no replacement for displacement!
Цитирай
Thanks given by:
(04-29-2020, 06:14 AM)darin velev написа: Поздравления колега за хвърлените пари.но явно ги и маш доста в  излишък понеже за мен това са пари на вятъра.За мен си и избрал съвсем неподходящо купе и с него едва ли това ще е най-бързото Волво тези показания от 4.3сек.до 100км/ч.си залагам главата че с предно само нема да ги постигнеш.Трябваше да се ориентираш към купето S/V40 T4 доста е по-лекичко и аеродинамично.Познавам хора с такива Т4ки за който залагам няколко каси бири че ще ти скъсат г.....зо и на ускорение и на макс.скорост летящ старт на каквото дисциплина кажеш с тази щайга  .Та само исках да ти кажа можеш само да си мечтаеш и верваш сам че твойто е и ще бъде най-бързото Волво. В момента в София даже има една такава Т4 на 500к.с. е.  ПОЗДРАВИ! Smile

Привет колега!Както написах в началото на поста,тази кола се прави с участието на Приятели и най вече спонсори(от към финансова страна).Отдавнане ходя по к.ви и съм спестил достатъчо.
Ще Ти спомена само за Q8 Racing tim,които точно с това купе и двулитров атмосферен двигател,правят 80 подиума в BBTC(от 94 та до 98 година).
Относно залозите Ти,няма как да се навия с бюджета който имам,да правя улични гонки,за две каси бира,с Волва,които имат съмнителна история.
Нека да заповядата на пистата,та да ги пробваме тея Т4 и Т5,дето ще ми гледат саде г...зо.
И запомни едно.Конете не правят развъртането,ускорението и издръжливостта на един автомобил.Има си и други чалъми,с по малко коне,да изкараш повече скорост.

Поздрави и докато не си направиш сответните изводи,Те моля повече да не пишеш глупости.
Имам три Шампионски Титли в БГ,при това в официални състезания към БФАС.За други Волва по пистите не съм чувал,както и за техни официални постижения.
Нека говорят,а ние ще правим каквото трябва и каквото е редно.
Шампион за сезон 2011-2012 с Volvo S60 D5- Шампионат по издръжливост на пилоти и автомибили
Шампион към БФАС 2014 с Volvo 480 ES - Шампионат по издръжливост на пилоти и автомобили
Цитирай
Thanks given by:
Поздравление и адмираций за положения труд и резолтати! Само напред!!!  P.S. Като гледам,не съм влизал в Форума 5 години...,но старата любов ръжда не хваща...
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)