The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
News опцията от FM настройките на радиото

#1
Здравейте,
От 2017г. карам Volvo XC60 2.4 D4 163hp, модел 2013 г. От известно време започна да ми изкача едно досадно съобщение "News" на екрана, въпреки че въпросната опция е деактивирана от настройките. Направи ми впечатление, че радиостанцията, която се включвна е винаги една и съща - "BG On AIR...." или нещо подобно. Пробвах какво ли не (включване изключване на функцията, избиране на друга радио станция за източник на "новини", задаване на фабрични настройки на радио приемника), но уви гореспоменатата станция постоянно се включва, което направо ме вбесява. Единственото, което успях да направя е да намаля звука за "News" до нула, поне да не ме стряска, когато не слушам музика. Започвам да си мисля, че е някакъв бъг, които е вкаран умишлено, за да може понякога все пак да се посещава "оторизирания сервиз" за "ъпдейт на софтуера", който го правят всеки път като се остави колата за обслужване Dodgy . Другото, което ми направи впечатление, че информацията за трафика (задръстванията) на GPS-a вече не се визуализира, което може и аз нещо да съм изключил.
Някой да е имал подобни проблеми?
Някакви идеи за изключване на тази дразнеща News опция? Angry
Reply

#2
Аз съм с Volvo v40 Cross country, 2013 и имам същия проблем. За момента нямам решение
Reply

#3
Сега точно минах през Moto Pfohe и казаха, че за момента няна решение на проблема. В някоя следваща актуализация на софтуера евентуално ще го оправят. Успех и безаварийно!

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)