This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Избор на сервиз преди покупка на Волво S 80 2.4D
Насочил съм се към закпуване на Волво S 80 2.4 D5. Моля, да ми препоръчате добър специализиран сервиз в София, в който мога да проверя колата. Не искам да ходя в Мото Пфое и Волво Алтернатив понеже там познават собственика и не съм сигурен доколко ще са обективни в проверката на колата. Чух добри отзиви за някакъв сервиз K&B Service в Студентски град? Мога ли да им се доверя? Ако не, кой сервиз за Волво бихте ми препоръчали? (Извинявам се, че правя нова тема, понеже видях, че има такива за сервизи в София, но просто се надявам да ми препоръчате най-доброто).
Колата изглежда доста запазена с пълна сервизна история в Мото Пфое на 163 000 реални (надявам се!) километра. Но все пак искам да й направят щателна проверка, защото парите, които собственикът й иска изобщо не са малко.
Какви „изненади” могат да се очакват попринцип от този мотор на тези километри (в случай, че километрите са реални)? Колата е 2010 година, първия фейслифт, с ръчна скоростна кутия.
Благодаря за отговорите!
Цитирай
Thanks given by:
Здравейте! Ние сме колеги част от официалния сервиз на Волво в София преместили се в нов сервиз на ул. Самоковско шосе.  Може да Ви предложим бързо и качествено обслужване в приятна обстановка на достъпни цени.
За повече информация може да посетите страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/exclusivercars/
или да ме потърсите на тел. 0878472177.
За нас ще е удоволствие да Ви бъдем полезни!

Здравейте! Ние сме колеги част от официалния сервиз на Волво в София преместили се в нов сервиз на ул. Самоковско шосе.  Може да Ви предложим бързо и качествено обслужване в приятна обстановка на достъпни цени.
За повече информация може да посетите страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/exclusivercars/
или да ме потърсите на тел. 0878472177.
За нас ще е удоволствие да Ви бъдем полезни!
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)