The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Полезен сайт за проверка на VIN номер за Volvo

#1
Здравейте на всички! 
Първо да се представя. За първи път пиша публикация тук. Симпатизирам на марката Volvo. Интересуам се от всякаква полезна информация свързана с нея. Намерих два сайта за рекодиране на VIN номера на Volvo и искам да ги споделя с Вас, с цел да бъде полезно и за Вас. 
Първият сайт е ето този: https://www.volvowholesaleparts.com/volvo-vin-decoder Като в този сайт е обяснено какво означава всяка една позиция от VIN номера. 
Вторият сайт е ето този: https://en.vindecoder.pl/YV1RS61TX32272264 Тука автоматично намира информация за колата след въвеждане на VIN номера. 

Отностно първият сайт - пробвах да декодирам два  VIN номера на две различни коли. Интересното е, че за първата кола всичко излези правилно, но за втората не можа да "познае" двигателя. 
Отностно вторият сайт - дава вярна информация. НО има и случай в които не може да намери пълна информация за колата. 
Тези два сайта които предоставих са беплатни за инползване. Има платени сайтове къде може би дава пълна, точна и вярна информация за колата. Не съм използвал услугите на платените сайтове. 

Ако темата Ви е интересна, ще я продължим. Коментирайте отдолу. 

Благодаря за вниманието. 
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)