This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
дюзи
D4 163 ks добре върви но черни ауспуха и на ниските обороти ми се чува едно  чукане,което по инерция   не го чувам затива съм решил,че имам проблем с дюза . Моля за съвет за добър майстор . Чувам,че имало проблем  с ремонта на  дюзите и трябвало само  в мото пфое да се правят .Това вярно ли е 
Всеки съвет ще ми е в помощ  понеже дизела ми е доста мътна материя
Цитирай
Thanks given by:
Конкретно за дюзи на Волво, ала-бала ако има някакви специфики не мога да кажа, не съм се занимавал.

Но генерално казано за дизелови дюзи и помни не мисля, че има по-добър от Иван от гара Яна. Но ще трябва да потърсиш контакти в интернет.
4.4.. there is no replacement for displacement!
Цитирай
Thanks given by:
Никой ли не е правил дюзи ...? Някой казват,че само в Мото Пфое се кодират дюзите други,че това са глупости  ....... чудя се да нагазвам ли в този филм
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)