The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Изгубен ключ

#1
Здравейте, момчета!
Колата е S60 2008 г. 2,4d
Изгубих си резервния ключ и има дилема. Дали да си взема от някоя морга и дали и къде могат да ми го програмират за моята кола?
Трябва да чистя EGR клапана. Препоръки?

Не всеки път ми се отключва резервоара. Машинката на централното не сработва и се налага да бъркам под кората и ръчно да отключвам.

Предстои ми смяна на амортисьори, тампоните над амортисьорите и ангренаж. Какви марки ми препоръчвате?
Знам, че може да ми препоръчате най-доброто.
Благодаря предварително!
Който търси - намира, който пита - знае!
Reply

#2
За ключа може ключар да ти нареже, но ампулата не съм сигурен че ще ти я препрограмират. Питай в МП, ама цената може и да те откаже.
Диагностика може да ти каже къде ти е проблема при машинката, иначе има елементарно решение - на самата машинка има ухо с дупка връзваш по-здрав конец и го изкарваш между корите в багажника.
ex XC90
Reply

#3
Ключът е транспондер + дистанционно. Транспондера се копира от всеки ключар, срещу не малка сума. Нарязването на ключа е 15-20 лв. и пак всеки може да го направи. Дистанционното, до колкото знам само Мото Пфое. 
Амортисьори - най-доброто казват, че е Закс. Аз съм с Magnum, което е най-евтиното. За сега съм доволен, но и са на още много малко километри. Не знам след 30-40к дали все още ще са в това състояние, в което са сега  Big Grin За ангренажа при мен Ина и Гейтс - не помня кое беше ремъка, кое ролките. На 100к сменявам.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)