This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Смяна амортисьори, тампони макферсън и ангренаж
Здравейте, момчета!
Предстои ми смяна на амортисьори, тампони макферсън и ангренаж.
Какви марки ще ми препоръчате? Ако имаме магазин с клубна отстъпка и с препоръка за марки ще се възползвам с радост.
Който търси - намира, който пита - знае!
Цитирай
Thanks given by:
Взимай каквото ти падне, за тая кола няма значение.

Да видим дали ще ме разбереш.
ex XC90
Цитирай
Thanks given by:
(02-08-2021, 05:15 PM)zorba написа: Взимай каквото ти падне, за тая кола няма значение.

Питам дали някой знае за марка, която издържа. Не питам за глезотии и т.н.
Цитирай
Thanks given by:
За амортисьори ти препоръчвам SACHS, поне преди години ако не са ги развалили бяха най доброто. Сменял съм тампони макферсон на BOGE преди години, не са мръднали. Оригиналните, които свалих бяха на същата марка, но са заличили номера и са щамповали волво номер. За комплект ангренаж само оригинал, малко по скъпо излиза но се застраховаш. Аз така направих. При мен се сменя на 115 - 120 000 км.
VOLVO 850 GLT 2.0Turbo avtomatik 1996g.
Цитирай
Thanks given by:
(02-11-2021, 08:14 AM)anex написа:
(02-08-2021, 05:15 PM)zorba написа: Взимай каквото ти падне, за тая кола няма значение.

Питам дали някой знае за марка, която издържа. Не питам за глезотии и т.н.

Вече е отговорено, но колегата zorba, най-вероятно имаше предвид, че като не е посочен модела на колата е все едно какво ще се вземе Smile . Собственика обикновено пропуска факта, че той знае, но не всички други знаят какъв е автомобила му. Препоръчвам попълване на данните за автомобила в профила. С добри чувства и успех при намирането на най-доброто за колата и за джоба.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185к.с. М66.
Цитирай
Thanks given by: zorba , Stanchoni
Много се извинявам. КОлата е s60 2008 г. 2,4д 163 кс. е оправя и профила.
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)