This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Търся XC90 3.2
Привет!

Търся XC90 с мотор 3.2 след 2008г - за предпочитане под 200к км пробег.
Някой от задължителните ми изисквания: редовно обслужван двигател, скорости и халдекс (без проблеми в тях), без удряно, блъскано и ръжди, без газова уредба и без теглич (и никога да не ги е имала), без сериозни външни и вътрешни забележки.
Откъм оборудване/екстри: да има парктроник, BLIS система, ел. прибиране на огледала, bi-xenon, ел. седалки. Печка е добре дошла, както и Nivomat армотисьори.
Най-добре би било ако колата е купена от МП и има пълна сервизна история, а не е внос (освен ако не е САЩ/Канада, но тогава carfax е задължителен).
Област София е за предпочитане.

Поздрави,
Пламен
Цитирай
Thanks given by:
Печка фабрично нямат май е допълнителна екстра. С нивомат са 7 местните.
В БГ трудно се намират с такива екстри(с всичките).
Търси от вън.
ex XC90
Цитирай
Thanks given by:
Знам, че волво имат бензинови печки, но не знам на кои модели и с какво оборудване ги слагат. Така или иначе е просто плюс/кеф ако я има.
За съжаление към момента наистина няма в БГ... проблемът с вноса отвън (избягвам от Европа, т.е. остава САЩ или Канада) е кой ще направи читава проверка... Преглеждал съм няколко такива обяви от там и по сервизна книжка никъде не виждам да е сменяно масло на скорости примерно. Което не значи на 100%, че не е правено... ама как да се ориентирам. Smile и масово са с розов антифриз, а до колкото знам тук трябва да е синьо-зеления. Идея нямам защо е така... Но все по-сериозно обмислям и този вариант.
Просто реших да пиша ако някой има такава бройка и иска да се раздели с нея. Smile
Цитирай
Thanks given by:
Успех, до преди 3 месеца имах и я продадох сравнително бързо.
По повод на маслото за АСК, когато взимах моята беше на 160К и не беше сменяно(тогава такава беше концепцията) след около две год. го смених защото промениха системата на обслужване и до продажбата не съм имал проблем с нея. Та ако колата е на до 200К и не е имала теглич може и да нямаш проблем с АСК-то особено като се има впредвид че в щатите повечето карат на дълги растояния.
п.п. там има и 3,2 само на предно
ex XC90
Цитирай
Thanks given by:
Много благодаря за информацията!
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)