The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Търся XC90 3.2

#1
Привет!

Търся XC90 с мотор 3.2 след 2008г - за предпочитане под 200к км пробег.
Някой от задължителните ми изисквания: редовно обслужван двигател, скорости и халдекс (без проблеми в тях), без удряно, блъскано и ръжди, без газова уредба и без теглич (и никога да не ги е имала), без сериозни външни и вътрешни забележки.
Откъм оборудване/екстри: да има парктроник, BLIS система, ел. прибиране на огледала, bi-xenon, ел. седалки. Печка е добре дошла, както и Nivomat армотисьори.
Най-добре би било ако колата е купена от МП и има пълна сервизна история, а не е внос (освен ако не е САЩ/Канада, но тогава carfax е задължителен).
Област София е за предпочитане.

Поздрави,
Пламен
Reply

#2
Печка фабрично нямат май е допълнителна екстра. С нивомат са 7 местните.
В БГ трудно се намират с такива екстри(с всичките).
Търси от вън.
ex XC90
Reply

#3
Знам, че волво имат бензинови печки, но не знам на кои модели и с какво оборудване ги слагат. Така или иначе е просто плюс/кеф ако я има.
За съжаление към момента наистина няма в БГ... проблемът с вноса отвън (избягвам от Европа, т.е. остава САЩ или Канада) е кой ще направи читава проверка... Преглеждал съм няколко такива обяви от там и по сервизна книжка никъде не виждам да е сменяно масло на скорости примерно. Което не значи на 100%, че не е правено... ама как да се ориентирам. Smile и масово са с розов антифриз, а до колкото знам тук трябва да е синьо-зеления. Идея нямам защо е така... Но все по-сериозно обмислям и този вариант.
Просто реших да пиша ако някой има такава бройка и иска да се раздели с нея. Smile
Reply

#4
Успех, до преди 3 месеца имах и я продадох сравнително бързо.
По повод на маслото за АСК, когато взимах моята беше на 160К и не беше сменяно(тогава такава беше концепцията) след около две год. го смених защото промениха системата на обслужване и до продажбата не съм имал проблем с нея. Та ако колата е на до 200К и не е имала теглич може и да нямаш проблем с АСК-то особено като се има впредвид че в щатите повечето карат на дълги растояния.
п.п. там има и 3,2 само на предно
ex XC90
Reply

#5
Много благодаря за информацията!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)