The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
проблем с климатика v50

#1
Имам проблем с климатика,който в 4 сервиза в Пловдив не могат да ми го разрешат. Първо ще напиша какво ми сменяха. В единия сервиз ми смениха бобината и лагерите на компресора,като си мислиха ,че проблема е в бобината-без резултат. Отидох на втори сервиз,там ми смениха ,някакъв вилтър,който стои в една от тръбите,които излизат от компресора,отново не даде резултат. В трети сервиз отивам,там ми казват ,че дехидратора ми е за смяна,ок,сменям го заедно с радиатора,отново без резултат. Вече в последния сервиз ,като им казах лалвп съм направил вдигнаха рамене. Сега за проблема. Като пусна климатика ,перката започва да се върти (и двете скорости си работят),след около 10мин. каране климатика изключва и не иска да се включи,трабва да минат поне 5мин. и тогава тръгва ,но за 2-3мин. и пак спира. Това което забелязвам е ,че не пуска 2-та степен на вентилатора.Не знам дали трябва да се пуска или климатика работи само 1-та. Когато колата загрее много,като изкачвам баир ,спирам и виждам,че перката работи на 2. 
Има ли нещо по климатичната инсталация(датчик или...),което да кара 2-та степен да работи? Дайте предложения,какво да търся ,като проблем, 500лв.дадох за сервизи без резултат. Помогнете или кажете някой ,който наистина си разбира от работат да го посетя! 
От Пловдив съм 
Колата е V50 Т5 2005г.
Reply

#2
Съединителя на компресора.
Reply

#3
(08-19-2023, 06:48 PM)Tisho Wrote: Съединителя на компресора.

Точно! Ето по този начин го оправих https://youtu.be/zOjqjR8Mz64
Може и по този
https://youtu.be/PDOcZN9VPbY
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)