The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined variable $thumblist - Line: 1033 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1033 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
XC60 2010г. и дистанционно палене на печка

#1
Здравейте колеги. Поради интереса във Фейсбук групата пускам тема, в която ще обясня, как съм свързал и активирал дистанционно палене на печка Вебасто, на автомобил без Сенсус и Волво он кол. Колата е XC60 2010г 2.4 D. 
При мен имаше фабрично инсталирана печка. С малко четене разбрах, че печката може да се пали с дистанционно и се започна търсене на такова. С още четене стана ясно, че не е нужно да се търси комплект модул, антена и дистанционно специално за Волво. Въпросните части са същите и при ВАГ групата, защото са произведени от Вебасто и само лепенките се различават. Намерих частите, вързах ги по схемата, сложих модула и антената където им е мястото, остана софтуерно да се включи екстрата. Ако имаш инсталирани фабрични таймери за печката, то ти трябва само софтуера за активация на модула Вебасто. Софтуера само за дистанционното на Вебасто струва 58 лева във Волво. Ако нямаш обаче таймерите, системата не позволява да се инсталира софтуера за дистанционно палене без тях. Въпросните таймери с отстъпката струват 300 лева във Волво и Мото Пфое. Целия масраф ако нямаш таймерите излиза 460 лева само за софтуер, отделно за колкото намериш и купиш комплекта на Вебасто за палене на печката. В прикачените файлове са комплекта с модула, антената и дистанционното, pdf с упътване кое къде се инсталира и снимка кой кабел къде се свързва за буксата в коша под чистачките. Общо взето имаш 3 кабела, които връзваш директно за буксата на печката и ги пускаш в купето към модула на Вебасто, елементарно е. Моят комплект с 2 дистанционни го взех за без пари дето се вика (160 лева) , иначе в групата искат по 200 лева само за едно дистанционно, щото било за волво и е с емблема.
Дано темата е полезна на колеги, които искат да се захванат с това. Ако имате въпроси, може директно във Фб, че тук рядко влизам. 
Весели празници!


Attached Files Thumbnail(s)
                       

.pdf   Remote start, fuel-driven heater.pdf (Size: 1.73 MB / Downloads: 5)
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)