This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Традиционна среща яз.Копринка 21, 22 и 23 юли 2023г.
Здравейте, обявявам традиционна среща на феновете на волво на яз.Копринка от 21 до 23 юли 2023г. 
Мястото е същото, като това през последните няколко години / местността се казва Тополите/ и отбивката към него е с координати 42°38'41.4"N+25°18'59.4"E

Всички са добре дошли, бъдете живи и здрави!
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185к.с. М66.
Цитирай
Thanks given by: valary88 , mevdo
Уважаемий Стоев,
Имам удоволствието да потвърдя пребиваването на моя милост и предрагата ми дъщеря на тъй обявената сбирка на яз."Копринка".
Оставам все тъй с надежда , че към туй събитие ще имат доброто желание да се включат и обичайните съмишленици от последните има няма десетина дванайсет години, с чието присъствие , палаткеното матине под тополите остава популярно даже и отвъд Ла Манша...
Приемете искрените ми поздрави към Вас, и ще замоля същите да предадете на Вашите съграждани , които не жалят средства и време за организиране на срещата!
Volvo 940 Estate 1994 D24TIC 122hp
Цитирай
Thanks given by: 100Y0
Щом става дума за славата на "Волво клуба" отвъд Ла Манша, обещавам отново да направя всичко възможно и да се включим в купона! Wink
yani_65@abv.bg
GSM 0898/773-777
Volvo 340, 760, 850, ХС70, ХС90
Клубна карта № 00230
Цитирай
Thanks given by: mevdo , 100Y0

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)