The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Новото старо Volvo V70

#31
по принцип при включване на турбо всяка кола започва да дими отзад. въпрост е дали само изпушва или продължава да стеле черен дим. ако е карана доста време в града с по ниски обороти се получава едно затлачване, което при изворсиране се продухва. Ако само бълва дим и после се чисти и няма черника всичко е ок.
колкото до миризмите виж си филтъра на климатика, миризмата на яйца обикновенно е от сяра, да не би нафтата която зареждаш да е с високо сярно съдържание
Reply

#32
Това, което казваш, звучи обнадеждаващо - да, буквално "изплюва" черен облак, не чак толкова черен и не чак толкова густ, което е моментно и основно при продължително каране в града. Като се замисля, по магистрала такова нещо не ми се е случвало. Също така, при по-кратки периоди, в които съм "настъпвал" или има по-малко дим, или изобщо няма.

Що се касае до миризмите, смених всякаквите филтри, като единствено не съм почиствал радиатора на климатика - разбрах, че там с времето се развивали разни гадости, гъбички и други гадости, от които може би мирише.

Зареждам само на OMV, като нямам идея дали е добре или зле, просто навик. "Обикновен" дизел, ако има значение.

Благодаря за отговора! Smile
Reply

#33
Може да имаш проблеми с катализатора с тези серни миризми....И той да се позатлачва и като подадеш да става якото продухване....Повелавам ти евтино решение и само да се возиш и радваш!
Купувам (малката)дясната част от ножа под предната броня на с/в40...
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)