The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова тема за удар на кола :(

#1
Здравейте колеги, туко що се върщах от централата на АЕЦ белене, и на остър завой загубих като друг колега контрол над колата вследствие на което се подпрях на мантинелата и спуках задната броня на 2 места. Колата е V40 1.8 бензин 96-та година, на цвят (според мен) черна, (според тия от КАТ) - синя, тя си и синее ама само като е измита и на слънчева светлина. Лошото е, че нямам каско! Въпроса ми е колко струва да си купя такава задна броня, защото човека в сервиза ми иска 280лв, за да ми оправи тази.


Благодаря предварително на всички отзовали се!
Живеем в кофти държава - Моля ви карайте внимателно!
S60 '02; 2.0T + ГИ Zavoli
Reply

#2
Ми, задната броня в МП доколкото знам е към 800 Евро, на други места от 250-800 лева. Зависи дали е нова или втора употреба. Един колега от форума продаваше две задни нови брони, мисля че по 300 бяха. Но това беше преди два-три месеца. Все така си стоя с пукнатата броня, защото тоя колега ги предлагаше едната с бял, а другата в черен цвят. И трябваше да се изръся още около 100 лева за пребоядисване. Моята пукнатина е около 15-18 см и за да я залепят и боядисат бронята на цяло ми искат 300 лева /в Добрич/ Макар и да се славят като едни от най- добрите в поправката на пластмасови брони /ф-ма Автоколор, зад Кауфланд/ не мисля че това струва 300 лева. На едно друго място, пак в Добрич видях същото като моето В40 ударено на същото място. Стоеше пред един сервиз и тъкмо го бяха залепили и китосали. Човека направо ми каза 120 лева за труда и материалите /включително цялостно пребоядисване на бронята/. Та, доколко съм ти бил полезен не знам. Просто изказах личен опит. Моята броня смятам да я оправям напролет при гореспоменатия майстор за 120 лева.
Reply

#3
Много благодаря, ще поразгледам тука по моргите дали няма нещо интересно и ще видим какво ще направим.

Още веднъж благодаря за бързия отговор
S60 '02; 2.0T + ГИ Zavoli
Reply

#4
Колега аз имам броня била е пукната но е залепена ще ти я дам за 200лв. <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=7387">viewtopic.php?f=12&t=7387</a><!-- l -->
Reply

#5
Колега, имам 1 за 300лв. перфектна е и е синя, може и без боядисване да минеш. ако проявиш интерес, мога да я снимам. Мислех да я слагам за мене, че моята е пукната, ама нещо ме е налегнала кризата и може да ти я дам ако искаш.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)