The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Среща - Варна 01.02.2009 год. ( Иии хааааа )

#31
Абе то и на знамето от общата снимка си пише Бургас, ама кой да ти гледа Big Grin :roll: Big Grin
Все пак важното е, че срещата е станала страхотна..... което ме навява на една еретична мисъл, че наближава време за 3та национална среща, ама хайде да не спамя хубавата тема. Като му дойде времето за това ще обсъдим и мястото и датата Big Grin :twisted: Big Grin
Reply

#32
mevdo Wrote:Пуловера е само прототип! Иначе стана хубава среща, даже покарахме и XC60! Искам още веднъж да благодаря на Мото Пфое и лично на Владо Георгиев за отделеното време и внимание! Както и на всички колеги , които ни удостоиха с присъствието си, и специално на Пламен които този път се зае с наемането на заведение! Наздраве!

Аз също благодаря за поканата отправена от Волво клуба.Наистина стана мн.хубава среща /времето също беше с нас/.
С удоволствие бих участвал отново.Надявам се хората посетили срещата да са останали доволни от възможноста да покарат новото Волво.

Поздрави!
Reply

#33
vladogf Wrote:Аз също благодаря за поканата отправена от Волво клуба.Наистина стана мн.хубава среща /времето също беше с нас/.
С удоволствие бих участвал отново.Надявам се хората посетили срещата да са останали доволни от възможноста да покарат новото Волво.

Поздрави!

Мисля, че всички останаха доволни от присъствието на тестовия автомобил на срещата Big Grin Big Grin Big Grin Пожелавам си(от името на всички коеги) на всички срещи да има по един тестов автомобил :roll: :roll: :roll: Хайде до следващата среща :wink: :wink: :wink:
Reply

#34
И аз багодаря на всички ,радвам се че Вие е харесала срещата и заведението в Аксаково . Благодаря и за тестовият автомобил XC60 и продружителят му Владо Smile . Аз също се надявам да има по-едно тестово автомобилче на всяка следваща среща във Варна .
Reply

#35
На следващата ви среща ще присъствам с удоволствие и аз Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)