The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Каде да си сложа ГИ?

#1
Моля кажете каде да си сложа ГИ защото всички имат различни мнения. Във "Фобос" ми казаха 1150 лв за моята красавица. Не ми се искаше да слагам газ ама при следващото голямо покачване на бенса сте намаляват шансовете ми да я поразходя по улиците ,а тя е такава хубавица...
Reply

#2
berlin666 Wrote:Моля кажете каде да си сложа ГИ защото всички имат различни мнения. Във "Фобос" ми казаха 1150 лв за моята красавица. Не ми се искаше да слагам газ ама при следващото голямо покачване на бенса сте намаляват шансовете ми да я поразходя по улиците ,а тя е такава хубавица...
Здравей колега. Като начало напиши от къде си, за да може някой колега от същия град да ти даде напътствия.
Аз лично съм с ГИ Фобос, монтиран в Казанлък на 28.02.2008г.за 1200лв.и съм доволен от вървежа на колата и разбира се най-вече от ниската цена на газта, а оттам и на разходите за гориво.Споделям моя опит д ГИ Фобос, но си прав, че всеки има различно мнение. Опитай се да избереш това, което теб най-много те устройва.
Поздрави.
Reply

#3
В София живея но съм от Пловдив. Така че предпочитам в София да я сложа но Пловдив също е вариант .Така че се надявам да бъдете искрени с мненията си за ГИ и фирмите които ги слагат.Не ми трябва газова за цял живот , а ГИ който да не се развали на първия ден.Цената която написах за Фобос е във офиса им в София.
Благодаря ви
Reply

#4
аз сложих Фобос в Съединение( :?: :!: ) и съм доволен засега, само малко проблем с ускоряването имам като върна една предавка и дам рязко газ не мога да я нахраня и придърпва в първия момент после всичко се оправя, но при мен нещата са по-сложни, ина че на мен ми взеха 1400 лева, защото е с тороидлна бутилка и пъначката за газта е до капачката на резервоара с врътка, та за тези глезотий ми взе повече пари.
Reply

#5
Колега относно газовите инжекциони от личен опит мога да кажа,че съм най-доволен от ФОБОС.Те предлагат два вариянта ФОБОС и EASY GAS на цени 1130лв. и 930лв.Промоционалния EASY GAS според мен като цена е доста добър избор.Тези инжекциони разполагат с един много добре разработен софтуер,който дава на монтажниците възможност за прецизни настройки.Според мен няма да збъркаш с тях Smile
Reply

#6
Миналата седмица сложих ГИ Бардолини в Еврогаз (Горна баня). Цената е 990 лв + 60 лв за тороидална бутилка. Навъртях почти 700 км, засега без никакви проблеми. Монтажът е изпълнен коректно, за 24 часа. Препоръчвам сервизът и марката ГИ.
Забравих да напиша, че дават гаранция 2 години или 50 000 км
S40, 1.8, 125 PS, 2001
[Image: 88ed10a48f06445e74974449ce82f767_120x90.jpg]
Reply

#7
Със здраве да си я карате, и не забравяйте че при нас всички настройки през двугодишния гаранционен срок са напълно безплатни, така че ако желаете някаква корекция с удоволствие ще помогнем ***********************:wink: :wink: :wink:
Сервиз за монтаж на газов инжекцион.
Reply

#8
eurogas Wrote:Със здраве да си я карате, и не забравяйте че при нас всички настройки през двугодишния гаранционен срок са напълно безплатни, така че ако желаете някаква корекция с удоволствие ще помогнем ***********************:wink: :wink: :wink:


ако можеш да ми кажеш колко пари ще излезе моита ГИ на волво s40 97г 2.0 при вас ??
Reply

#9
Не сме променяли цената, за Бардолини е 990 лева с всички възможни цилиндрични бутилки до 40 литра, за бутилка тип резервна се доплаща 60 лева, гаранцията е две години.
Въведохме и специален високоскоростен тест, след стандартната настройка в движение тестваме автомобила на висока скорост, само така можем да гарантираме на 100% че ако карате продължително по магистрала горивото ще е точно и бензиновия компютър няма да запали чек контрола. Smile Smile Smile
Сервиз за монтаж на газов инжекцион.
Reply

#10
Здравейте,ние работим във Плевен и в момента предлагаме на промоционална цена газови инжекциони ProGas на цена от 780 лева със 2 години гаранция
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)