The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo 460i GLE 96г. колата няма тостатачно тяга...

#1
здравейте колеги. имам волво 460i GLE 96г.ot 3 години. колата си е доста добра, но от както я имам ми се струва че няма достатачно мощност. сменях и кабели и не знам какво още, горивен филтър, дори я карах в един сервиз да я погледнат. Замериха и токовете и незнам какво още и ми казаха че всичко си е ок. казаха ми да сменя филтъра и да сложа от тези добавки за прочистване на дюзите на инжекцията. Направих всичко , но колата си продължава да е както си беше. дори и при палене не пали много добре. пали при няколко оборота на стартера... не вярвам това да е нормално за тези мотори, както ми казаха от сервиза. дайте съвет какво да правя? да я карам ли на друг сервиз или това си е наистина нормално. :? между другото карам я с 95H, дали не е от това? :roll:
Reply

#2
Здравей имах същия модел и какво направих -Отидох при майстор който ми махна катализатора ,който беше толкова повреден 4е ,4овека се хвана за главата и от тогава -никакъв проблем .Колата се отвори .На мястото на катализатира сложи една тръби4ка ,другият вариант беше тази траби4ка да я сложи в катализаторното гърненце .Като предварително можеше да го разпори и да го из4исти но само оскъпява проблема .
Reply

#3
Колега бих ти препоръчал да си видиш дроселовата клапа да не би да има нагар и съответно да я изчистиш вчера така изликувахме едно Поло и една Каризма Big Grin
Reply

#4
здрасти, и при мене го имаше проблема с мощността и доста се чудихме от какво е , накрая се оказа че катализатора се е разпаднал и е запушил всичките гърнета, смених ги и колата се оправи, вместо катализтор ми сложиха резонаторно гърне Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)