The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Монтаж на парктроник?

#11
Това с дупченето, рязането и т.н. на своя глава не съм съгласен за прочетеното дотук... Отворете един Вадис, там има всичко по въпроса - къде точно се слагат (разстояния, насоченост и т.н.), как се захранват и т.н. Описано е ако решим да сложим допълнително къде се включва и прочие. За моята успях да намеря от къде точно се прокарват кабелите, какви материали ще са необходими и къде на CEU се захранват.
Колко е консумацията на тези датчици? Ако е малка може спокойно да се направи една време закъсняваща верига (най-просто един голяям кондензатор, може и променлив за определяне на времето за работа)
Ако успея да намеря от гореописаното ще го поста тук.
Reply

#12
Сложих само задните датчици. Работи много добре. Разстоянието и височината си ги пише в книжката на самия парктроник. Предните ги тествах но не работят въобще. За захранването има 3 жички като в инструкциите пише само за 2 от тях как се връзват към задната светлина. За 3-тата не пише нищо, нямах време да си играя и да пробвам. Предполагам е захранване за предните. Работата е лесна само дупченето и прекарването на кабелите е хамалогия и отнема време. Благодаря на всички за идеите.
Reply

#13
Колега vmilev, :twisted: без снимки няма току-така да се отървеш!

Пиши: какъв модел е парктроника ти, вътре на таблото какъв тип ти е показалеца, примерно защо точно него го избра, какви кинти го намери и т.н. за да е пълен обзора по темата.
Сподели и някои детайли и идеи /цаки/, които си осъзнал докато си рискувал да си направиш броните на ... швейцарско сирене ... :lol:

Абе след като си завъртял целия масраф - обърни внимание на онез детайли, които ще са полезни за ... следващите клубни самодейци. Разбираш ме, нали ...и освен това снимките са ... важен детайл, ако можеш и за тях време да отделиш.
Пък като заработят и предните датчици - похвали се също!
Айде успех от мен и не се свени да оклюкариш впечатленията от изделието в действие! Big Grin
Reply

#14
vmilev Wrote:Сложих само задните датчици. Работи много добре. Разстоянието и височината си ги пише в книжката на самия парктроник. Предните ги тествах но не работят въобще. За захранването има 3 жички като в инструкциите пише само за 2 от тях как се връзват към задната светлина. За 3-тата не пише нищо, нямах време да си играя и да пробвам. Предполагам е захранване за предните. Работата е лесна само дупченето и прекарването на кабелите е хамалогия и отнема време. Благодаря на всички за идеите.

1 жица към задната светлина
2 жица към спирачките
3 жица към захранване от акумулатор / захранването на касетофона

предните работят след като включиш задна, изключваш и натискаш спирачка.... и разбира се слагаш нещо отпред, за да има какво да засече :wink:
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)