The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Демонтаж ел.моторче стъкло-S/V40?!?

#11
Аз пробвах с уплатнения и не се оправи Cry Явно и при мен не е от уплатненията :minigun:
Reply

#12
незнам кой кога какво, но аз така или иначе ще го свалям за профилактика този двигател и ще направя снимки
но.. това ще е като се постопли защото сега няма да мога да си изолирам вратите, а ми се ще преди да ги изолирам сичко да е наред че иначе като я затворя тая врата идеално.....няма да има от къде игла да вкарам Big Grin
та като се постопли ще се постарая да направя снимки... е за някои може да е късно но за други може да не е
поздрави Smile
Reply

#13
Надявам се да бъда полезен (Волво С-40, 1999 г. )- днес разглобих и сглобих механизма за повдигане на стъклото на дясната врата. Ефекта беше, че като застудя през декември м.г. отначало започна да забавя, а после и да спира в две положения при вдигането на стъклото. След като напоих с ВД-40 цялата врата и не се оправи направих опит като освободих стъклото от механизма и го оставих залепено с тиксо в горно положение- резултатът беше, че и без стъкло механизма в едната посока си задираше и се наложи да го сваля. Използвах описания във форума и Вадис-а начин- стана бързо, като най- много ме затрудни откачването на електросъединителя от двигателчето. Механизма е направен ремонтнопригоден, така, че като разглобих основните възли не видях нищо счупено. Единствено на двигателчето остта от страната, където се вкарва червяка към механизма играеше свободно защото втулката беше излязла и се върнала в началото на ротора- явно това беше проблема. Вкарах втулката където и е мястото и роторчето вече беше хванато в двете си точки здраво, както трябва. Смазах и стегнах всичко и за щастие механизма си тръгна отново.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)