The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vapros za klimatronnika na v40tdi

#1
Iskam da popitam znaeli nqkoi dali ima filtri v kopeto ili nqkade na drugo mqsto v40tdi 99g. i ako nqkoi znae da kaje kade sa. Blagodarq vi predvaritelno
Reply

#2
Jivko02 Wrote:Iskam da popitam znaeli nqkoi dali ima filtri v kopeto ili nqkade na drugo mqsto v40tdi 99g. i ako nqkoi znae da kaje kade sa. Blagodarq vi predvaritelno
Колега пробвай с търсачка има поне 5-6 таки теми.Ще си отговориш сам на въпроса по бързо :wink:
Reply

#3
Мойта лично има,намира се под жабката и струва около 45 лв.
D4192Т2-95 коня,99г.
Reply

#4
dogger Wrote:Мойта лично има,намира се под жабката и струва около 45 лв.
D4192Т2-95 коня,99г.
Blagodarq za informaciqta
Reply

#5
Да се вмъкна скромно в темата. От месец имам V40 1.9TDI 98г. При мен няма филтър за което ме е малко яд защото имам дете на 32 дена. Вчера пълних климатика и там в един каталог пише, че може и да има, може и да няма. Капака на имащите е точно под жабката. Аз имам един декоративен, който като се свали се вижда моторчето на парното и др. чаркалъци. Иначе ми искаха 35 лв. Мисля да сваля лаисната при чистачките и там да приспособявам нещо да ограничи прахта. Ако някой е запознат с подобна процедура да помага. Четох нещо подобно, но не помня къде.
Reply

#6
gigov Wrote:Да се вмъкна скромно в темата. От месец имам V40 1.9TDI 98г. При мен няма филтър за което ме е малко яд защото имам дете на 32 дена. Вчера пълних климатика и там в един каталог пише, че може и да има, може и да няма. Капака на имащите е точно под жабката. Аз имам един декоративен, който като се свали се вижда моторчето на парното и др. чаркалъци. Иначе ми искаха 35 лв. Мисля да сваля лаисната при чистачките и там да приспособявам нещо да ограничи прахта. Ако някой е запознат с подобна процедура да помага. Четох нещо подобно, но не помня къде.

Миналата година свалях пластмасата под чистачките с цел профилактика на климатика,оказа се че отвора през който навлиза външния въздух е наврян в "г.за на географията",бъди подготвен с идеи за такова начинание.
V40 2000г. 95кс Габрово
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)