The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key "dateline" - Line: 1000 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1000 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
тампони за С40

#1
Колеги моето волво много се разтропа вече отпред и искам да му сменя всичките тампони по предницата...и така интересувам се за :
тампони за стабилизиращата щанга,биалетки,един маншон за полуоска(лява) на Волво С40 98г. И на какви цени са?
и ако някой се занимава с резервни части ще може ли да ми ги прати по куриер че да си ги сменя защото вече прекалено много дрънчи на метал прдницата ми...предварително благодаря Big Grin
Reply

#2
Здравей Стояне, къде се изгуби пак?!? В Казанлък ми се струва, че трудно ще намериш тампони за колата си, но все пак можеш да провериш в Авто+ или отсреща им при Динко, а също така и в магазина на Донка Неделчева-вляво по пътя от пазара към болницата :wink: Поздрави и идвайте на срещата на 13 и 14.06 на язовира.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#3
абе ние с тебе сме много далече че взехме да си комуникираме във форума вместо да ме изведеш някъде на по бира.....а и аз искам нещо евтино и качествено а доколкото знам в нашия град цените са доста надути
Reply

#4
Ми то и бирата си я внасяме от други градове и държави :wink: Big Grin ....имаш една бира от мен....без повод Big Grin Big Grin Big Grin
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#5
Абе Вие предница ли ще оправяте или бира ще пиете :mrgreen:
Залавяйте се за работа да няма после"Поради много изпита
бира трябва да сменям каре".
Reply

#6
Ако колата ти е преди 2000г.тампоните на стабилизиращата щанга са гумени и струват по 8лв. бройката, биелетите са по около 20-30лв., маншона не повече от 15лв. Само да преупредя че тампоните на стаб. щанга се сменят малко кофти понеже трябва да се развият всички болтове на моста - по два на задния тампон на носача и още един малко по-напред (фактически по 3 от двете страни) Другите неща са доста по-лесни. Ако не намериш необходимите части пиши и ше измислим нещо :oops: :oops: :oops: А и не забравяй, че окачването е същото както на Каризма :wink: :wink: :wink: И не забравяй да си провериш и шарнирите, и те се намират на цена под 30лв.
Reply

#7
kolegi sajalqvam che se namesvam taka. no se interesuvam i ako nqkoi moje da mi kaje ... imam volvo S40 - 1999. iskam da smenq saedinitelq i me interesuva kolko struva edin saedinitel ? i da popitam pred ptedna dqsna guma imam radiator koito predpolagam che e za klimatika . no interesnoto e che vsichko tam e omasleno i ot nqkade kape . nqkoi moje li da mi pomogne i da mi kaje na kakvo se dalji tova . blagodarq predvaritelno....
Reply

#8
Този радиатор е маслен, за климатика е пред водния. Щом е омаслен значи или е спукан или дифтунгите са изтървали и трябва да се сменят кофтито е че те са специални с гума по вътрешния диаметър и малко трудно се намират, но предполагам в Мото Пфое ги имат. От прочетеното разбирам че колата ти е дизелова, съеденителя се намира за около 4-500лв. комплекта.
И моля те пиши на кирилица, че тая маймуница повечето хора я подминават :!: :!: :!:


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

#9
Да наспамя темата на колегата с един женски въпрос :oops: Значи днеска във ВИП сервиз в младост за задни тампони на предни амортисьори....надявам се правилно да съм запомнила+2бр. накладки за отзад и труд, салдото ми е 264лв. Тааа....да питам нормално ли е тва като цена или вече жестоко са ме претаковали...?
Just keep on walking
Proud To Drive Volvo
Reply

#10
Mishell Wrote:Да наспамя темата на колегата с един женски въпрос :oops: Значи днеска във ВИП сервиз в младост за задни тампони на предни амортисьори....надявам се правилно да съм запомнила+2бр. накладки за отзад и труд, салдото ми е 264лв. Тааа....да питам нормално ли е тва като цена или вече жестоко са ме претаковали...?
..........................................
Задни тампони на предни амортисьори?.... Какво ли ще да е туй животно?!?!?! :roll:
.........................................................
2 броя накладки отзад?! :roll: Всеки комплект е от 4 накладки - по две за страна - гума. Или 2 комплекта с 8 накладки за двата моста -4-те гуми.
.............................................
Шефке, не знам какво да калкулирам :?: Rolleyes
В цайтнот съм. :help:
Дай сериозен жокер!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)